Sterren op TV
Richard Roelofs Adam Zkt. Eva VIPS Inge de Bruijn

Richard Roelofs in Adam Zkt. Eva VIPS voor Inge de Bruijn

Richard Roelofs heeft de stap naar Adam Zkt. Eva VIPS gezet en gaat daar naakt op date met Inge de Bruijn. De sportieve Richard is in het dagelijks leven werkzaam als vastgoedmakelaar. Verder is de vijftienjarige Richard uit Amstelveen de vader van een dochter. Of hij de man is waar Inge de Bruijn naar zoekt, gaan we merken in de tweede aflevering van Adam Zkt. Eva VIPS.

Wie is Richard Roelofs?

Richard Roelofs is vijftig jaar oud en algemeen directeur bij een vastgoedbedrijf. Hij is vijftig jaar oud, woonachtig in Amstelveen en heeft een aantal belangrijke levensmotto’s. Zo is Richard, die geboren is in Arnhem, van mening dat je moet genieten van hetgeen wat je hebt en zeker niet lopen zeuren over wat je niet hebt.

Van uitstellen is Richard ook geen fan. Hij stelt liever niet iets uit tot morgen als dat vandaag ook nog gedaan kan worden. Mocht Richard een nieuwe relatie aangaan, dan vindt hij het erg belangrijk dat zijn dochter de nieuwe vrouw accepteert.

Richard Roelofs voor Inge de Bruijn in Adam Zkt. Eva VIPS

Richard Roelofs zit voor Inge de Bruijn in Adam Zkt. Eva VIPS. Toch is hij wel een beetje zenuwachtig voor het avontuur dat hij aangaat.”Het is iets engs, helemaal nieuw.” Toch kon Richard het niet laten het avontuur aan te gaan, voor Inge. “Ik heb het altijd wel een leuke vrouw gevonden. Ze is gedreven, ze is ook bezig met zwemmen. Ik vind het mooi als mensen passie hebben en echt ergens helemaal voor gaan. Ik vind dat ze een hele leuke lach heeft en ik ben wel echt nieuwsgierig naar wat er nog meer achter die lach zit.”

Of Inge de Bruijn echt voor Richard zal kiezen, is nog even afwachten. Hij moet opboksen tegen Yves. Richard heeft alvast één minpunt. De Bruijn is tenslotte op zoek naar een man die ook goed kan koken, maar een keukenprinses lijkt hij niet echt te zijn. De eerste indruk van Inge voor Richard was wel positief. “Het eerste wat ik van hem zag, is een heel vriendelijk en open gezicht. Gelijk blijk, dat is altijd een goed teken. Ik vond het een super aardige kerel en toch wel mooie ogen.” Het is afwachten of Inge met Richard, Yves of zelfs helemaal niemand naar huis gaat.