Sterren op TV
Richard doet mee aan Boer Zoekt Vrouw Internationaal

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 april 2023

Laatst Geüpdatet: 10 april 2023

Richard doet mee aan Boer Zoekt Vrouw Internationaal

De 32-jarige Richard doet mee aan ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’. 4 jaar geleden – in 2019 – kocht hij samen met zijn ouders en broer een oud staatsbedrijf net over de grens in Slowakije. Hun droom? Ze wilden van het vervallen staatsbedrijf een goedlopend agrarisch bedrijf maken. 4 jaar later is het gelukt. Ze hebben al 3 mensen in dienst.

Inhoudsopgave

De 32-jarige Richard is op zoek naar een actieve vrouw

De 32-jarige Richard heeft nog geen Slowaakse vrouw aan de haak geslagen. Hij is echt op zoek naar een Nederlandse vrouw waarmee hij veel raakvlakken heeft. Zijn toekomstige vrouw mag uiteraard meewerken aan het bedrijf. We verwachten dat deze jongeman veel aanmelding krijgt.

Akkerbouwbedrijf met 1.100 hectare grond

Boer Richard die meedoet aan ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’ is de eigenaar van een akkerbouwbedrijf met 1.100 hectare grond. Hier is hij samen met zijn familie en 3 medewerkers dag en nacht druk mee. Gelukkig, gaan de zaken goed, hij heeft ondanks een nieuw machinepark aangeschaft. 

Van administratiekantoor naar woonhuis

Het voornamelijk administratiekantoor van het woonhuis heeft hij verbouwd tot zijn woonhuis. Het is een immens groot gebouw. De jonge boer heeft zelfs zijn eigen inloopkast. In de komende jaren wil hij de overige gebouwen die op het terrein staan opknappen. 

Elke dag uiteten

De 32-jarige boer gaat elke dag uit eten. De lunch eet hij altijd buiten de deur. Dit doen overigens de meeste mensen die in Slowakije werken. Voor weinig geld kun je een goede maaltijd krijgen in dit land. Ook Bernice, Piet, Claudi en Haico doen mee aan dit seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’.