Sterren op TV
Richard Cutillo Hunted INB rapper

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 september 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Richard Cutillo gaat avontuur aan in Hunted

Richard Cutillo, regelmatig ook Rich genoemd, is één van de kandidaten die zich heeft ingeschreven voor Hunted. Samen met zijn vriendin Ezme Hetharia doet deze jongeman er alles aan om uit de handen te blijven van professionele opsporingsexperts. Richard Cutillo zou je echter ook van heel andere dingen kunnen kennen, zo is hij al jarenlang actief in de muziekwereld. Zo wist hij de harten van veel meisjes te veroveren als rapper INB. Ook anno 2016 is Richard nog altijd met muziek bezig.

Richard Cutillo in Hunted

Richard Cutillo heeft er samen met zijn vriendin Ezme Hetharia voor gekozen om mee te doen aan Hunted. Het is de bedoeling dat zij er 21 dagen lang in slagen om uit de handen te blijven van professionele opsporingsexperts. Om erachter te komen waar de deelnemers uithangen, gaan de opspoorders zeer serieus te werk.

Zelfs familieleden worden ondervraagd om erachter te komen waar de ‘voortvluchtigen’ uithangen. Vanaf 17 oktober is Richard Cutillo te zien in Hunted. Het programma wordt uitgezonden op NPO 3 en iedere week verschijnt er op maandag om 20.30 uur een aflevering.

Richard Cutillo als INB

De op 30 oktober 1987 geboren Richard Cutillo heeft in het verleden vooral naam opgebouwd als artiest. Zo leerden we hem vanaf 2000 kennen als rapper INB. Die naam staat voor Nederlands Italiaans Bloed. De vader van Richard is tenslotte Italiaans en ook zijn talent voor muziek lijkt hij van vaderskant te hebben.

Jerry Cutillo had in 1986 als Moses een dancehit te pakken met het nummer We Just. Richard koos er op zijn beurt voor om aan de slag te gaan in de hiphop. Eerst vooral door diss-tracks op te nemen, waarbij vooral rapper TNT vaak de pineut was, en daarna door gevoelige liedjes te maken. Een keuze die ervoor zorgde dat veel meisjes aan de voeten van INB lagen.

In de afgelopen jaren gooide Richard Cutillo het roer om. De emotionele liedjes behoorden definitief tot verleden tijd en we zagen een naamsverandering voorbijkomen. Zo is zijn artiestennaam tegenwoordig Rich Cutillo en onder die artiestennaam maakte hij onder andere meerdere nummers met Jebroer. Richard is overigens ook de eigenaar en oprichter van Evoltra 12. Onder meer de groep Apollo Jungle is onderdeel van dat label.

Richard Cutillo is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.