Sterren op TV
Ricardo Visscher Temptation Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 februari 2019

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Ricardo Visscher verleider Temptation Island 2019

Ricardo Visscher is verleider in Temptation Island 2019. Nog voordat zijn deelname als verleider aan het programma officieel naar buiten was gebracht door RTL, was al duidelijk dat Ricardo één van de gespierde hunks was die ervoor moest zorgen dat de dames een misstap zouden begaan in de ultieme relatietest.

Ricardo Visscher verleider Temptation Island 2019

Ricardo Visscher is verleider in Temptation Island 2019. Ricardo is 24 jaar oud en verdient in het dagelijks leven zijn geld als steigerbouwer. Ook blijkt uit zijn Instagram-profiel dat deze hunk als model werkt. Ricardo is net als verleidster Armanda afkomstig uit Zwolle. De steigerbouwer heeft als opdracht meegekregen om het de dames in Temptation Island zo moeilijk mogelijk te maken.

Ricardo Visscher is dan ook met een belangrijk doel afgereisd naar Thailand. Hij wil er alles aan doen om de vier koppels als vrijgezel terug te laten keren naar huis. Hoe hij dat precies gaat doen, is nog niet bekend. Gezien Ricardo erg van aandacht houdt en zichzelf als een leider ziet, zal hij ongetwijfeld de stoute schoenen aantrekken in Temptation Island.

Ricardo Visscher voor Milou

Ricardo Visscher weet in Temptation Island precies wat hem te doen staat. “Dames, ik ben Ricardo en je zult zien: ik krijg altijd wat ik wil.” Ricardo koos voor Milou en dat komt haar wel goed uit.

“In het dagelijks leven ben ik best wel jaloers, dus ik wil eigenlijk dat hij een beetje gek wordt in z’n hoofd nu”, doelden op Heikki. Ricardo heeft zeker plannen voor Milou. “Ik weet precies wat een vrouw als jij nodig heeft. Ik ben nog nooit afgewezen en dat gaat ook deze Temptation niet gebeuren.”

Ricardo Visscher is te volgen via Instagram en Facebook.

Geplaatst door Ricardo Visscher op Donderdag 31 januari 2019

Geplaatst door Ricardo Visscher op Zondag 4 november 2018