Sterren op TV
Ricardo van de Sande Queen of the Jungle

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 12 oktober 2016

Ricardo van de Sande van Queens of the Jungle

Ricardo van de Sande doet mee aan Queens of the Jungle. Deze jongeman staat in het dagelijks leven regelmatig in de schijnwerpers. Zo beschrijft Ricardo zichzelf als host, entertainer, presentator en meer. Het is dan ook duidelijk dat Ricardo nooit stil zit. Maar of hem dat ook gaat helpen in de jungle, daar gaan we in het programma Queens of the Jungle dus achter komen.

Ricardo van de Sande van Queens of the Jungle

Ricardo van de Sande is één van de mannelijke deelnemers die meedoet aan Queens of the Jungle. Alhoewel alle deelnemers in Nederland gewend zijn om een deken van luxe om zich heen te hebben, zullen ze in de natuur iets heel anders mee gaan maken. In een promo liet Ricardo al weten dat hij in ieder geval op één ding hoopt. “Ik zou het echt vreselijk vinden als ik in een groep kom met alleen maar valse nichten”, zo gaf hij duidelijk te kennen. Van de Sande noemt zichzelf overigens ook wel extravagante nachtvlinder. Niet voor niets verscheen de volgende tekst dan ook al op zijn Facebook-pagina: “Zal deze extravagante nachtvlinder de jungle aankunnen en er blind doorheen fladderen of ziet hij door de bomen het bos niet meer?”

Ricardo van de Sande is ook presentator

Ricardo van de Sande blijkt in het dagelijks leven niet de hele dag op zijn krent te zitten en te genieten van alle luxe die hij om zich heen heeft. Deze flamboyante jongeman is naar eigen zeggen ook host, entertainer, presentator, professioneel glitteraar en uiteraard een extravagante nachtvlinder. “Wanneer je het niet verwacht duik ik weer op”, aldus Ricardo. Ongetwijfeld gaan we in de toekomst dan ook nog veel horen van Ricardo, die sinds kort ook eigenaar is van Mr Extravaganza. Op het moment van schrijven kunnen we op zijn Instagram al regelmatig creatieve kunstwerken zien.

Ricardo van de Sande is te volgen via Instagram en Facebook.