Sterren op TV
Ricardo Talu ex Lena Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 31 december 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Ricardo Talu ex Lena in Ex on the Beach Double Dutch

Ricardo Talu is de ex van Lena in Ex on the Beach Double Dutch. Lena was compleet verrast toen Ricardo na een avondje stappen al klaar stond in de villa om de vrijgezellen te verrassen. Al snel werd duidelijk dat Lena het absoluut niet erg vond dat Ricardo was afgereisd naar het eiland.

Ricardo Talu Ex on the Beach Double Dutch

Ricardo Talu is de ex van Lena in Ex on the Beach Double Dutch. Ricardo is 25 jaar oud en wordt ook wel Lingling genoemd. Lena heeft de afgelopen weken in Ex on the Beach al bewezen een bijzonder type te zijn. “Ik vind het zo leuk aan Lena dat ze zo gek is. Ik ben zelf ook een beetje gek en soort zoekt soort.”

“Lena en ik hebben het heel leuk gehad, maar toen besloot zij een fout te maken door iets met een vriend van mij te doen. Ik ben hier om met Lena te praten. Ik voel toch dat we unfinished business hebben en wie weet wordt het wat. Stel Lena is niets veranderd, dan zijn er vast genoeg mooie vrouwen en dan kijken we wel hoe het loopt.”

Ricardo Tula ex Lena

Of het echt zover komt, is echter zeer de vraag. Lena laat vanaf het allereerste moment weten blij te zijn dat uitgerekend Ricardo is afgereisd naar de villa. “Ja, Ricardo. Echt superleuk. Ik had het echt nooit verwacht, maar ik ben echt blij.”

“Ik kan het gewoon echt niet geloven dat Ricardo hier voor mij is gekomen. Want ik heb in het verleden wel wat stomme dingen gedaan. Ja, ik snap gewoon niet waarom hij hier voor mij is”, aldus een zeer verbaasde Lena. “Omdat ik dus in het verleden ben vreemdgegaan, weet ik niet of hij mij vertrouwt.” Lena heeft al een speciale bijnaam voor Ricardo: BBC.

Ricardo Talu is te volgen via Instagram.