Sterren op TV
Rianneke Boer Riks Boer Zoekt Vrouw BZV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Rianneke vindt boer Riks uit BZV heel leuk

Rianneke zit voor boer Riks in Boer Zoekt Vrouw. Deze dame met kort haar kon het niet laten om een brief te schrijven toen ze eenmaal zag dat boer Riks werd voorgesteld in het programma. “Dat is nou echt een leuke boer! Hij kletste makkelijk, leuke humor, mooie ogen, zijn lach”, was de eerste gedachte van Rianneke bij het zien van de boer uit Canada. En ook in het echt stelde Riks niet teleur, want ze werd door de boer gekozen voor een nieuwe date.

Rianneke voor boer Riks in BZV

Rianneke is opgegroeid in een boerenfamilie. “Boerendochter van oorsprong. Ik hou van de rust en ruimte, ben absoluut geen dorps- of stadsmens”, vertelde de briefschrijfster op de officiële website van BZV. Ook aan boer Riks vertelde ze dat ze haar leven graag drastisch zou veranderen.

“Het boerenleven blijft mij trekken. Ik ben overdag apothekersassistente, maar de heledag binnen zitten is niet mijn ding. Liever wat doen, bezig zijn”, ga ze te kennen. Nu ze kan rekenen op een date met boer Riks zit er misschien ook wel meer in. “Ik vind hem wel heel erg leuk.”

Rianneke weet wat ze zoekt

Rianneke weet wat ze zoekt in een partner. “Een handige man vind ik sexy. Iemand die zijn mannetje staat, waar je een goed gesprek mee kan voeren”, vertelde ze. Rianneke zou het geen enkel probleem vinden om Nederland achter te moeten laten. Alhoewel ze geen vakantieganger is is ze ook totaal niet gebonden aan ons koude kikkerlandje. Wel moet ze zich op haar nieuwe plek thuis kunnen voelen.

“De rust en ruimte vind ik het fijnst, ben echt een plattelandsmeid. En als de liefde maar goed zit. Ik zoek thuis voelen niet in spullen”, aldus de woorden van Rianneke. In de aflevering van zondag 26 februari staat de date tussen Rianneke en boer Riks op het programma.