Sterren op TV
Rianne Uitstel van Executie

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Rianne in Uitstel van Executie

Rianne is te zien in Uitstel van Executie. Ze is 35 jaar oud en moet er momenteel alles aan doen om niet nog dieper in de problemen terecht te komen. Nadat ze failliet raakte en haar huwelijk met Bart strandde, ging het volledig mis voor Rianne. Ze zet al negen jaar alles op alles om het hoofd boven water te houden, maar het ziet er inmiddels naar uit dat haar dat niet lang meer gaat lukken. Helemaal nu haar huis onverkoopbaar blijkt.

Rianne in Uitstel van Executie

Rianne is te zien in Uitstel van Executie. Negen jaar geleden kocht ze samen met haar man een schattig huis in ‘s-Graveland. Ze runnen samen een bedrijf en doen er alles aan om dat bedrijf succesvol te laten worden. Hoeveel energie ze er ook in steken, het lukt ze niet om het bedrijf in evenementenschepen winstgevend te krijgen en dus gaat het failliet. Ze doen daarna een nieuwe poging, maar opnieuw gaat het bedrijf failliet. Tegelijkertijd loopt ook hun huwelijk op de klippen en blijft Rianne achter in het huis.

Dolgraag wil ze een nieuw begin, maar tot op heden is haar dat niet gelukt. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat het haar niet lukt om het huis te verkopen. Het gaat niet goed met haar ex-man en dus besluit Rianne de verkoop op zich te nemen. De hoge lasten worden haar op een gegeven moment toch wel wat te veel en ze besluit het huis dan ook regelmatig te verhuren om toch geld binnen te krijgen. Het zusje van Rianne kon de situatie niet langer aan zien en besloot de hulp van Uitstel van Executie in te schakelen.

Rianne in de problemen

In Uitstel van Executie zien we hoe de experts er alles aan doen om Rianne uit de problemen te helpen. Er liggen twee biedingen voor haar huis: 280.000 euro en 281.000 euro. Daarmee zou Rianne wel een flinke restschuld overhouden.

Toch kiest ze ervoor het huis voor 280.000 euro te laten verkopen zonder voorbehoud van financiering. Daarmee houdt ze weliswaar een schuld over van 30.000 euro, die ze deels deelt met haar ex-man, maar kan ze wel eindelijk het hoofdstuk afsluiten.

De afgelopen weken in Uitstel van Executie:
Karin
Maarten en Mirjam
Perry en Ingrid
John
Johan en Niki
Judith en dochter Stephanie