Sterren op TV

Rianne in Heel Holland Bakt de zingende lerares

Rianne van Geest gaat in Heel Holland Bakt de tent in voor het nieuwe seizoen. De zingende lerares van groep drie op basisschool Het Baken is klaar om de culinaire strijd aan te gaan.

Rianne in Heel Holland Bakt

Rianne van Geest is 50 lentes jong en heeft drie kinderen thuis. Op de werkvloer heeft ze er echter nog veel meer, want ze geeft les aan groep drie van basisschool Het Baken, in Westerwatering. Bij het bekendmaken van het nieuws over haar deelname had Rianne kaneelbroodjes voor alle kids in haar klas meegenomen, en de school heeft nu zelfs tijdelijk de naam omgetoverd in ‘Het Bakken’.

Als Rianne niet voor de klas of in de keuken staat, gaat ze graag naar haar zangkoor om het gouden keeltje te laten horen. Ook maakt ze deel uit van een yogaklas, duikt ze graag in een goed boek en babbelt ze er flink op los met haar vriendinnen. En met de planten in haar moestuin. Zelfs al praten die niet of nauwelijks terug. Het moge duidelijk zijn dat Rianne een echte kletskous is.

Rianne pakt uit met taartjes, gebakjes en broodjes

De liefde voor het koken en bakken begon al op vroege leeftijd voor Rianne, die als kind met bungelende beentjes op het aanrecht meekeek bij haar vader. Mede vanwege haar werk in het onderwijs is ze erg secuur, en dat komt bij het pakken natuurlijk goed van pas.

“Ik vind mezelf niet zo fanatiek, maar iedereen om me heen zegt dat ik het wél ben. Dus dan zal het wel zo zijn”, lacht Rianne in het introductiefilmpje van Heel Holland Bakt. “Ik durf echt niet te zeggen hoe ver ik ga komen. Ik wil heel ver komen, maar wie weet lig ik er in de eerste aflevering al uit! Ik ben als juf wel goed geworden in kansberekening; de kans dat ik er als eerste uit kom te liggen is maar één tiende. Het is hoe dan ook een droom die uitkomt.”

Alle bakkers van Heel Holland Bakt 2020-2021

ChunDanielElizabethEllenEricJennyRianneRoelofSabineThijs

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rianne (@rianne.bakt)