Sterren op TV
Rhiannon Adam Zkt. Eva VIPS Jeroen Post naakt

Rhiannon voor Jeroen Post in Adam Zkt. Eva VIPS

Rhiannon doet voor Jeroen Post mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Rhiannon zou het leuk vinden als ze echte liefde vindt op het eiland en gaat voor Jeroen Post dan ook volledig uit de kleren. Rhiannon laat volledig naakt een goede indruk achter op Jeroen Post en hij kiest haar dan ook uit als zijn Eva.

Rhiannon in Adam Zkt. Eva VIPS

Rhiannon doet naakt mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Toen de jongedame de oproep van Jeroen Post zag, besloot ze zich in te schrijven voor het programma. Uit alle aanmeldingen werd zij gezien als een potentiële nieuwe liefde voor Jeroen Post en dus mocht ze afreizen naar het eiland. Daar hoopte de 27-jarige Rhiannon het hart van Jeroen Post te kunnen veroveren.

Rhiannon is in het dagelijks leven werkzaam als receptioniste en heeft daarnaast een baantje als barista in een koffiezaak. Toen ze de oproep zag van Jeroen, wist ze dat ze ervoor moest gaan. “Ten eerste is Jeroen Post natuurlijk helemaal geen lelijke man om te zien en daarnaast is hij ook al wat ouder. Ik houd er heel erg van als je goede en leuke gesprekken kunt voeren samen. Het is iets wat totaal uit je comfort zone ligt en dat vind ik er juist leuk aan. Dat het een beetje spannend is en je leert toch weer iets nieuws bij over jezelf.”

Rhiannon naakt voor Jeroen Post

Rhiannon is voor Jeroen Post naakt naar het eiland gegaan. Ze hoopt in Jeroen Post een leuk persoon te vinden, iemand die goed bij haar past. “Ik ben zelf een heel rustig persoon, voornamelijk avontuurlijk. Ik zoek een vrije geest, een tikkeltje spiritueel ook wel. Ik vind het altijd interessant om verder te kijken dan je ziet.”

“Hij lijkt me gewoon een hele interessante man, vooral omdat hij wat ouder is en ik juist diepgang belangrijk vind. Ik denk dat ik dat zeker wel in hem kan vinden”, aldus Rhiannon. Uiteindelijk is ze erin geslaagd om Jeroen Post voor zich te winnen, want hij koos haar uit als zijn Eva.