Sterren op TV
Resort Puerto Estate Temptation Island VIPS

Dit is het resort van Temptation Island VIPS voor de mannen

Resort Puerto Estate is in Temptation Island VIPS het thuis voor de mannen. Bijna twee weken zullen Ruud, Stefano, Donny en Niels verblijven in Puerto Estate, dat aan de kust in het Mexicaanse Cancun ligt. Gaan hier gekke dingen gebeuren?

Resort Puerto Estate in Temptation Island VIPS

Resort Puerto Estate is voor Temptation Island VIPS uitgekozen als residentie van de mannen die van de verleidsters af moeten blijven. Ook zij nemen hun intrek in Puerto Estate dat van alle gemakken voorzien is. Het resort Puerto Estate heeft liefst negen slaapkamers, waarvan twee met uitzicht op de zee. De heren die aan Temptation Island VIPS kunnen verkoeling zoeken in de zee, maar ze beschikken ook over een fraai zwembad. ‘s Avonds zullen de verleidsters proberen Ruud, Stefano, Donny of Niels tot een foutje te dwingen. De riante bar die aanwezig is op Puerto Estate zal dan goed van pas komen.

Temptation Island VIPS kijk je via Videoland

Eenmaal aangekomen op Puerto Estate was Temptation Island VIPS pas echt begonnen voor de mannen. Toen de heren hun slaapkamer betraden lag er direct een brief voor ze klaar. Een brief van hun vriendinnen, die tientallen kilometers verderop verblijven in Resort Casa del Mar, met een groep hongerige verleiders.

Prijzen Resort Puerto Estate, Mexico

Wat is de prijs voor één nacht in Puerto Estate, het resort waar de mannen van Temptation Island VIPS verblijven? Mocht het na het zien van dit programma op Videoland een droom van je zijn om ook eens te verblijven op Puerto Estate in Mexico, dan kun je het beste direct beginnen met sparen. Om te mogen overnachten in Puerto Estate moet je namelijk een klein fortuin meebrengen. Op de website van Maya Luxe, dat naast Puerto Estate meerdere luxe villa’s verhuurt staat wat het minimaal kost om één nacht in Puerto Estate te overnachten. De prijs per nacht is in het hoogseizoen 3.500 dollar, wat neerkomt op 2961 euro. Ga je tussen september en november naar Mexico, dan ben je een stuk goedkoper uit. Eén nacht Puerto Estate kost dan omgerekend 2072 euro.

Temptation Island VIPS kijk je via Videoland