Sterren op TV
Resort Casa del Mar Temptation Island VIPS

Dit is het resort van Temptation Island VIPS voor de vrouwen

Villa Casa del Mar is het resort waar Temptation Island VIPS de vrouwen heeft gestationeerd. Daar moeten Rowena, Rosanna, Amijé en Gelina het elf dagen uit zien te houden zonder hun partner. Zij zitten zestig kilometer verderop, in Puerto Estate.

Resort Casa del Mar Temptation Island VIPS

Resort Casa del Mar is voor Temptation Island VIPS aangewezen als de verblijfsplaats voor de bezette dames. Omdat ze hun partner bijna twee weken moeten missen mag het ze aan luxe niet ontbreken en dat is ook zeker niet het geval. Wanneer de dames aankomen bij Resort Casa del Mar zijn ze even vergeten dat ze aan Temptation Island VIPS meedoen en ze hun relatie op het spel gezet hebben. Ze kijken hun ogen uit op Casa del Mar. Het resort is van alle gemakken voorzien en behalve uitzicht op zee heeft het ook nog een riant zwembad. Ook de verleiders van Temptation Island VIPS verblijven natuurlijk in Resort Casa del Mar, dat ligt in Cancun aan de Riviera Maya.

Temptation Island VIPS kijk je via Videoland

Al snel wordt duidelijk dat Amijé de mooiste kamer van Resort Casa del Mar in Mexico heeft. Natuurlijk zijn ook de kamers van Rosanne, Rowena en Gelina schitterend, maar ook de verleiders hebben al snel door dat Amijé de master bedroom heeft. De kamer is gigantisch en bovendien heeft ze een eigen hot tub en dat heeft verder niemand anders op Resort Casa del Mar.

Prijzen Resort Casa del Mar

De prijs voor één nacht in Resort Casa del Mar liegt er niet om overigens. Voor één nacht Casa del Mar betaal je in bijvoorbeeld september bijna 3.000 euro als je er met twee personen verblijft. De kamers zijn te boeken via Karisma Hotel & Resorts. Casa del Mar is één van de villa’s en is dus uitgekozen voor Temptation Island VIPS. De makers van het programma hadden echter nog veel meer keuze uit mooie resorts bij Karisma Hotel & Resorts. Het bedrijf biedt namelijk meerdere luxe villa’s aan, maar uiteindelijk viel de keuze dus op Villa Azul Casa del Mar. Eén ding is zeker, de dames én verleiders van Temptation Island VIPS gaan zich daar wel vermaken.

Temptation Island VIPS kijk je via Videoland