Sterren op TV
Renske ex Elias Ex on the Beach Double Dutch

Renske van Alphen ex Elias in Ex on the Beach Double Dutch

Renske van Alphen is de ex van Elias in Ex on the Beach Double Dutch. Terwijl Elias zijn vizier in de villa had gericht op Djessy, spoelde plots één van zijn exen aan op het eiland. Al snel blijkt dat Renske zeker nog wel het één en ander losmaakt bij Elias. Het is dan ook maar zeer de vraag hoe dat verder gaat in de villa.

Renske in Ex on the Beach Double Dutch

Renske is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Renske is de ex van Elias en hij ziet nog wel wat in haar. “Goede meid, het is een top meid. Ze verdient het wel gewoon om met respect behandeld te worden.” Zij komt in eerste instantie ook voor Elias, met wie ze vijf maanden samen is geweest.

“In het begin liet hij heel veel van zich horen, daarna ging hij een beetje negeren. Toen hij zijn excuses aanbood, hebben we de avond afgesloten met een goedmakertje”, vertelde Renske al. Waar zij precies op valt, weet ze wel. “Ik val op lang, breed, donker haar en niet te lief, meer een macho man.” Toch krijgt Elias het ook niet makkelijk met Renske. “Misschien lopen er knappe jongens als Elias en zie ik hem niet meer staan.”

Renske is te volgen via Instagram en Facebook.