Sterren op TV
Rens Polman Spuiten & Slikken Drugslab

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 20 maart 2017

Rens Polman in Spuiten & Slikken, Drugslab en zingt bij Lieve Bertha

Rens Polman presenteert Spuiten & Slikken. De 24-jarige presentator werd vooral bekend vanwege zijn carrière als singer-songwriter bij Lieve Bertha, maar inmiddels is Rens veel meer dan dat. Hij timmert al een tijdje aan de weg als presentator en met succes. Nadat we hem al enige tijd tegenkwamen bij Drugslab, is hij sinds 2017 ook één van de presentatoren van het succesvolle Spuiten & Slikken.

Rens Polman in Spuiten & Slikken

Rens Polman is één van de drie nieuwe presentatoren van Spuiten & Slikken. Net als Sahil Amar Aïssa en Nellie Benner behoort hij tegenwoordig tot het presentatieteam van Spuiten & Slikken. Het ziet ernaar uit dat hij die rol mede te pakken heeft gekregen omdat hij al enige tijd de presentator is bij het YouTube-kanaal Drugslab. Dat BNN-programma is powered by Spuiten en Slikken en daarin gaat hij wekelijks met onder meer Nellie op pad om de nodige drugssoorten uit te proberen om te zien wat de effecten daarvan zijn. De onderwerpen waar Spuiten & Slikken zich mee bezighoudt, zullen dan ook allerminst nieuw zijn voor Rens.

Rens Polman als singer-songwriter van Lieve Bertha

Rens Polman heeft zijn bekendheid eigenlijk vooral te danken aan het feit dat hij singer-songwriter is. Samen met zijn longtime friend Koen Brouwer begon hij in 2011 het duo Lieve Bertha. Die formatie groeide al gauw uit tot een groot succes toen in 2012 de publieksprijs in de categorie van singer-songwriters werd gewonnen bij de Grote Prijs van Nederland. Daarnaast is Rens net als Quinty Misiedjan, Britt Scholte en Niels Oosthoek één van de gezichten van War Child Kidsclub en was hij te zien in het programma Rauwkost. Van studeren moest de op 4 november 1991 geboren Rens overigens niets weten toen hij zijn middelbare school had afgerond en dat was met een belangrijke reden. Geen enkele studie kon aan zijn ambities voldoen.

Rens Polman is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.