Sterren op TV
Renee Tim Bouwval Gezocht

Renee en Tim met jeugdsoos in Bouwval Gezocht

Renee en Tim doen met een jeugdsoos mee aan Bouwval Gezocht. De 28-jarige Renee en de 21-jarige Tim kennen elkaar nu anderhalf jaar en zijn sinds kort de trotse ouders van een dochtertje en hebben nu toch echt een plek voor zichzelf nodig. In Bouwval Gezocht gaan we zien dat de twee er alles aan gaan doen om ervoor te zorgen dat ze snel een fijne plek hebben waar ze zich thuis voelen.

Renee en Tim in Bouwval Gezocht

Renee en Tim hebben een oud buurthuis gekocht van de gemeente en hebben in Bouwval Gezocht het plan om het buurthuis om te bouwen tot twee woonhuizen om los te kunnen verkopen. Het komende half jaar beginnen ze met de eerste helft, maar er moet heel veel gebeuren aan het huis. Gelukkig is Tim een allround timmerman en heeft hij wel zin in de klus.

“Ik zou mezelf wel omschrijven als handig. Af en toe ook wel wat klunzig, maar alles wat ik zie, dat kan ik wel doen.” De twee willen het meeste dan ook zelf doen. Alhoewel de bouwdeskundige geloof heeft in een goed project, beseft hij wel dat er nog veel moet gebeuren.

Renee en Tim gaan verbouwen

Renee en Tim hebben het buurthuis voor 130.000 euro gekocht. Het is hun plan om 70.000 euro uit te geven aan de verbouwing van de eerste helft van het huis. De totale investering komt dan ook uit op 200.000 euro. De makelaars hebben het huis bekeken en deden een taxatie van het eerste gedeelte van het huis.

Als Renee en Tim doorgaan op de manier zoals ze nu begonnen zijn, dan ziet de taxatie er goed voor ze uit. Het eerste gedeelte wordt dan geschat op een gemiddelde van 238.000 euro. Een flinke verrassing voor de twee.

Meer Bouwval Gezocht
Angela in Bouwval Gezocht
Henk en Mirjam in Bouwval Gezocht
Loes en Willem in Bouwval Gezocht
Sabrina en Michel in Bouwval Gezocht