Sterren op TV

Renee Hemmes-Roelandschap de vrouw van rapper Bizzey

Renee Hemmes-Roelandschap is de vrouw van rapper Bizzey, echte naam Leonardo Roelandschap. Ze hebben samen één kindje: de in 2015 geboren jongen November. Rapper Bizzey is vooral bekend van nummers als Hij Is Van Mij, Traag en Ja!

Renee Hemmes-Roelandschap vrouw rapper Bizzey

Renee Hemmes trouwde in 2014 met Leonardo Roelandschap, beter bekend onder artiestennaam Bizzey. Een jaar later zag hun zoontje November voor het eerst het levenslicht.

Bizzey en Renee zelf proberen de blondine zo veel mogelijk uit de media te houden. Wel is bekend dat ze een podcast genaamd Renee & Onnick presenteert, en dat ze uiterst sportief ingesteld is. Verder is Renee dol op reizen: samen met haar man Bizzey is ze al naar onder meer het paradijs op aarde Bali, in Indonesië, geweest.

Echte naam Bizzey is Leonardo Roelandschap

Iedereen kent Bizzey, maar weinigen weten dat hij eigenlijk geboren is als Leonardo Roelandschap. In Real Talk blikte Bizzey al eens terug op zijn eerste periode samen met vrouw Renee Hemmes. “Ik had met haar afgesproken in Eindhoven, waar ze vandaan komt. Ook brachten mijn vrienden twee danseressen mee die ik kende van uitgaan. Zij voelde die vibe niet en was al heel gauw weg. Toen bleek dat ze ergens was waar dan weer haar ex hing.”

“Ik werd toen boos op haar. Ik wist niet waar ze was en ik werd een beetje emotioneel. Toen ik haar eenmaal had gevonden, zei ik: ‘wat denk je nou? Ik houd van jou!’ En ik dacht zelf ‘wat?!’, maar ik had het wel gezegd, ik meende het wel. Dus ik floepte dat eruit en heb haar toen old fashion verkering gevraagd. Ik wilde gewoon dat zij mijn vriendin zou zijn”, lacht Bizzey.

Rapper Bizzey bekend van nummers Hij Is Van Mij, Traag en Ja!

Bizzey brak in 2010 door als rapper. Via de formatie Yellow Claw, die hij samen met zijn vrienden Jim Aasgier (Jim Taihuttu) en Nizzle (Nils Rondhuis) opzette, maakte hij pas echt naam in Nederland. Inmiddels kennen we Bizzey van nummers als Badman Ollo, Hij Is Van Mij, Traag en Ja!

Ook in andere landen dan Nederland, zoals België en zelfs Turkije, is hij mateloos populair. Maar het meest geliefd is hij natuurlijk nog altijd bij zijn vrouw Renee Hemmes-Roelandschap en hun zoontje November!

Dit bericht bekijken op Instagram

Ging niet heel lekker dit, Maar wel 30 seconde minder verveelt tho.

Een bericht gedeeld door Brooks (@bizzey) op

Dit bericht bekijken op Instagram

DE WERELD IS EEN STUK KLEINER DEZE DAGEN MAAR WOULDN’T HAVE IT ANY OTHER WAY THO. ❤️

Een bericht gedeeld door Brooks (@bizzey) op