Sterren op TV

Renate de vrouw van Antoin Peeters

Renate is de vrouw van Antoin Peeters, een Nederlandse journalist en nieuwslezers. De twee zijn al jarenlang getrouwd en hebben samen twee kinderen. Antoin presenteert onder andere het RTL Nieuws.

Renate de vrouw van Antoin Peeters

Renate werkt als stewardess bij de KLM. Ze is twee jaar ouder dan Antoin en woont sinds 2005 weer in de plaats waar ze ook geboren is: Dordrecht. Manlief vertelde daar in 2019 al eens aan In De Buurt over: “Mijn vrouw Renate is Dordtenaar en wilde graag terug. Een Dordtenaar wil altijd terug naar het eiland. Zij heeft hier haar familie, vrienden, voelt zich thuis en is hier opgegroeid.”

Antoin Peeters getrouwd met Renate

Zelf twijfelde Antoin even, maar hij werd toch overgehaald. “Ik was toen verslaggever voor RTL en werkte door het hele land, het maakte dus niet zoveel uit van waar ik vertrok.”

Merel Westrik ‘concurrent’ voor Renate

Nadat Antoin Peeters de overstap naar RTL maakte, gonsde het gelijk van de geruchten dat zijn vrouw Renate ‘bang zou zijn voor concurrentie’ van de knappe Merel Westrik. “Veel vrienden zeggen: ‘Zo, dan sta je naast Merel!’ Dus niet zo zeer dat ik er sta, maar dat ik naast Merel sta.”

Maar hun relatie is ‘heel professioneel en zakelijk’, benadrukte Antoin op 100% NL. ” Ik zie zelf natuurlijk ook wel dat het een mooie vrouw is, maar ze is gewoon een collega waar ik al langer mee werk.” Overigens is Merel Westrik ook allang gelukkig in de liefde: met een andere collega, namelijk Pepijn Crone.

Antoin Peeters nieuwslezer RTL

Antoin Peeters begon zijn journalistieke carrière bij de regionale omroepen in Limburg. In 2001 maakte hij de stap hogerop naar RTL, eerst als verslaggever bij RTL Z en tegenwoordig als vast gezicht van RTL Nieuws. Niet meer samen met Merel Westrik, die is gestopt als nieuwslezeres. Scheelt vrouw Renate een hoop kopzorgen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy New Year!!!!! #2020

Een bericht gedeeld door Antoin Peeters (@antoin.peeters) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De allerlaatste met @merelwestrik ????

Een bericht gedeeld door Antoin Peeters (@antoin.peeters) op