Sterren op TV
Renate Goet is vriendin Remy Bonjasky

Renate Goet is de vriendin van Remy Bonjasky

Renate Goet is de vriendin van Remy Bonjasky. Bonjasky was lange tijd een begrip in de K1-wereld, maar besloot een aantal jaar geleden te stoppen. Nu komt hij echter terug voor een gevecht met Rico Verhoeven en daarbij wordt hij gesteund door zijn vriendin Renate.

Bonjasky hervond de liefde bij vriendin Renate Goet

Bonjasky is toch een echte vrouwenverslinder te noemen: hij heeft namelijk drie kinderen bij drie verschillende vrouwen. Eerder was hij samen met Stephanie, maar vlak voor zijn deelname aan de spelshow Expeditie Robinson liep deze relatie op de klippen. Dat zorgde voor een pijnlijke situatie, zo vertelde Bonjasky aan het Algemeen Dagblad.

“Toen de promofilmpjes voor Expeditie Robinson werden opgenomen, werd bij mij thuis gefilmd. Daar was mijn ex ook nog bij. Maar tegen de tijd dat de promo’s de lucht in gingen, waren we al uit elkaar.” In 2015 hervond de vechtsporter de liefde echter bij Renate Goet en inmiddels hebben de twee samen dus een kindje.

Renate en Remy Bonjasky hebben trouwplannen

Kickbokser Bonjasky maakt binnenkort een heuse comeback in de vechtsportwereld. En niet zomaar een terugkeer, hij neemt het in de zomer op tegen the one and only Rico Verhoeven, die Badr Hari net het nakijken heeft gegeven. Bonjasky nam een uitdaging van Verhoeven aan, hoewel dit indruiste tegen een afspraak met Renate. Tegen Shownieuws zei de kickbokser: “Renate zal mij altijd blijven steunen, maar ik moest haar wel even overtuigen. Dat is gelukt!”

Renate Goet en haar Remy zijn nog niet getrouwd, maar daar komt binnenkort mogelijk verandering in. Onlangs introduceerde Bonjasky zijn vriendin namelijk bij het publiek van SBS6 en daarbij vertelde hij: “Dit is mijn vriendin, maar zeker weten mijn toekomstige vrouw.” Naar verluidt zit er ook echt een huwelijk aan te komen, als Bonjasky natuurlijk heel blijft in zijn gevecht tegen Verhoeven.

Renate kun je volgen via Facebook.

Geplaatst door Renate Goet op woensdag 26 augustus 2015

After a lovely night @glorykickboxing we are off to Romania ✈️???? #us #glory26 #welovetotravel

Geplaatst door Renate Goet op zaterdag 5 december 2015