Sterren op TV
Matt en Emma, Ronan en Mick en Imogen en Ben in Een Nacht Met Mijn Ex

Renate en Edwin, Farja en Romy en Ashley en Mustafa in Een Nacht Met Mijn Ex

Renate en Edwin, Farja en Romy en Ashley en Mustafa doen mee aan Een Nacht Met Mijn Ex. In het programma zien we hoe ex-geliefden opnieuw 24 uur met elkaar doorbrengen. Eerst zullen ze het een avond met elkaar vol moeten houden. Als dat lukt, bepalen ze zelf of ze ook een nacht doorbrengen in een tweepersoonsbed. Daarna moet blijken of er nog een relatie voor ze inzit.

Renate en Edwin in Een Nacht Met Mijn Ex

Renate en Edwin zijn het eerste ex-koppel in Een Nacht Met Mijn Ex. Drie jaar waren de twee dolgelukkig met elkaar, maar toch bleek ook hun relatie eindig. Anderhalf jaar geleden was het klaar voor het stel en dat kwam voornamelijk door de acties van Renate.

Edwin kon het namelijk niet langer aan dat zij zo explosief was en om de kleinste dingen ruzie kon maken. Edwin is daar nog altijd erg door gekwetst. Het is dan ook de grote vraag of Een Nacht Met Mijn Ex de twee weer dichterbij elkaar kan brengen.

Farja en Romy en Ashley en Mustafa in Een Nacht Met Mijn Ex

Ook Farja en Romy en Ashley en Mustafa grijpen een nieuwe kans aan in Een Nacht Met Mijn Ex. Farja weet nog precies hoe het verkeerd ging met Romy. De twee waren dolgelukkig, totdat Farja vertelde dat hij ook op mannen valt. Sindsdien heeft hij Romy nooit meer gesproken. In Een Nacht Met Mijn Ex hoopt hij de kans te krijgen het uit te leggen.

Ook de relatie van Ashley en Mustafa is verbroken. Zeer recent zelfs, want na vijf maanden samen te zijn geweest zijn ze nu net drie weken uit elkaar. Het lukt de twee niet goed om met elkaar te communiceren en dat leidt iedere keer weer tot hevige ruzie’s. Groeien ze in Een Nacht Met Mijn Ex weer nader tot elkaar?

De afgelopen weken in Een Nacht Met Mijn Ex:
Chiel en Jimmy, Mara en Marco en Emiel en Dayenna
-> Michael en Saar, Natasja en Jeffrey en Sascha en Mitchell
-> Luciano, Marissa, Shay, Julian, Marvin en Tessa