Sterren op TV
Renan Hellemans Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 november 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Renan ex Viktor in Ex on the Beach Double Dutch

Renan is de ex van Viktor in Ex on the Beach Double Dutch. In de tweede aflevering van seizoen 4 van EOTBDD kwam eerst Angelica, de ex van Diaz, aangespoeld en niet veel later was het de beurt aan Renan. Gezien Diaz en Viktor net dichter naar elkaar toe begonnen te groeien, is het nog maar de vraag wat de komst van Renan in de villa gaat betekenen.

Renan in Ex on the Beach Double Dutch

Renan is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Renan is twintig jaar oud en afkomstig uit Antwerpen. In het verleden had hij een relatie met Viktor. “She’s got a really nice ass”, vertelde hij al over haar. Toch is Viktor echt niet de enige dame die het bed al deelde met Renan. “Ik heb toch een stuk of 68 exen, denk ik.”

Renan weet ook precies wat zijn pluspunten zijn. “Toch wel mijn ego. Ze zeggen: ‘Een te groot ego is niet goed.’ Dat is bullshit. Elke dame houdt van een groot ego. Alle vrouwen zijn gek op mijn wenkbrauwen and the aesthetics for sure.” Renan is niet voor liefde afgereisd naar de villa waar zijn ex Viktor verblijft. “Ik ga deze aankomende periode niet echt voor liefde, denk ik. Eerder voor lust, plezier. En we zien wel wat er komt.” Buiten EOTBDD is Renan overigens werkzaam als model.

Renan is te volgen via Instagram en Facebook.