Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 april 2019

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Remy de Klein vriend van Lisa Michels

Remy de Klein is de vriend van Lisa Michels. De presentatrice, actrice en Youtubester is voornamelijk bekend van Shownieuws op SBS6 en De Ochtendshow to Go van het Algemeen Dagblad. Verder is ze te zien als deelneemster van It Takes 2, op RTL.

Remy de Klein vriend Lisa Michels

Remy de Klein is inmiddels al ruim zes jaar samen met Lisa Michels. Remy is geboren in Amsterdam en is professioneel fotograaf. Hij schoot al kiekjes voor grote klanten zoals Google Netherlands, Tommy Hilfiger, Singapore Airlines, RTL, BNN en de KNSB.

Verder stond de vriend van Lisa Michels in 2018 als co-founder aan de wieg van WERE Studio, dat gespecialiseerd is in kantoorinrichting, interieurontwerp, werkplekconcepten en 3D-visualisaties. Net als bij Lisa is er bij vriend Remy dus ook geen gebrek aan ambitie en talent. Hij heeft dan ook al een aardige naam opgebouwd, met bijvoorbeeld meer dan zestienduizend volgens op Instagram.

Lisa Michels vlogt erop los

De 28-jarige Lisa is inmiddels allang niet meer van de televisie weg te denken. De beeldschone brunette was in 2015 al finalist voor Miss Nederland, deed later mee in de talentenjacht K3 Zoekt K3, is inmiddels verslaggeefster en host bij Shownieuws op SBS 6 en neemt deel aan It Takes 2 op RTL. Daarin trekken bekende Nederlanders de stoute schoenen aan, en gaan zij zingen. Later in het programma ook samen met professionele zangers zoals Waylon, Ronnie Flex en Edsilia Rombley.

‘Megaveel respect voor Remy’

Dat Lisa bekend is, en soms ‘iets heftigs moet doen met een andere man’, vindt vriend Remy soms ‘niet relaxed’, vertelde Lisa al eens in het magazine Flair. “Maar dan accepteert hij wel dat het mijn baan is. Ik heb daarom megaveel respect voor Remy.” Zo is Remy dus al zes jaar de vriend van Lisa Michels.

“We zijn nog steeds verliefd. Ik denk nog altijd: wauw, dit is mijn man. En we laten elkaar vrij. Ik doe mijn ding, hij doet het zijne en soms doen we dingen samen. Dat is het belangrijkste, denk ik. Elkaar vrijlaten en de ander steunen in z’n bezigheden, zodat je allebei groeit. We zijn echt een team”, aldus de stapelverliefde Lisa tot slot over haar Remy. Een match made in heaven, dus!

View this post on Instagram

SINCE 14-01-‘13 ???? #6years #anniversary

A post shared by Lisa Michels (@lisamichelsofficial) on