Sterren op TV
Remco Aalbers Boer Zoekt Vrouw

Auteur: Senna Reimink

Datum: 13 mei 2018

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Remco Aalbers uit Boer Zoekt Vrouw

Remco Aalbers zoekt in Boer Zoekt Vrouw naar een leuke dame waarmee hij samen tijd kan doorbrengen. De krullenbol houdt er een druk bestaan op na. Hij is constant in de weer met zijn melkveebedrijf, maar zou voor de vrouw van zijn dromen maar al te graag wat tijd vrij willen maken.

Remco Aalbers in Boer Zoekt Vrouw

Remco Aalbers gaat in Boer Zoekt Vrouw op zoek naar de liefde. Deze 28-jarige jongeman heeft een melkveebedrijf en is daar altijd vol passie mee bezig. Toch zou de krullenbol nu ook graag wat liefde in zijn leven omarmen en dus heeft hij een brief geschreven naar Boer Zoekt Vrouw. Uiteindelijk is hij gekozen tot één van de boeren die Boer Zoekt Vrouw gaat volgen in de zoektocht naar de liefde.

In een introductievideo omschrijft Remco zichzelf als een zorgzame man die altijd een ander voorop zet. Een vrouw hoeft dan ook zeker niet bang te zijn dat Remco egoïstisch zal zijn. In de komende periode komen we erachter of deze boer uit Fochteloo ook zijn droomvrouw vindt in Boer Zoekt Vrouw.

Remco Aalbers en de koeiendans

Remco Aalbers kwam onlangs ook nog voorbij in het regionale nieuws. De trotse eigenaar van Maatschap Aalbers maakt altijd een happening van de eerste dag waarop de koeien weer naar buiten mogen. Op het voorjaarstafereel komen jaarlijks honderden mensen op af.

“Wij organiseren het elk jaar en elk jaar wordt het weer wat drukker”, vertelde Remco aan Nieuwe Ooststellingwerver. Ongetwijfeld zal die drukte de komende jaren alleen maar toenemen nu Remco de komende tijd te zien is in Boer Zoekt Vrouw.

De andere boeren in Boer Zoekt Vrouw zijn: Rudy, Jaap en Marnix.