Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 13 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 13 mei 2023

Reinier Zonneveld en Kiki Solvej zijn het perfecte DJ-koppel!

De Nederlandse techo-dj Reinier Zonneveld heeft een relatie met collega Kiki Solvej. Beide zitten zin de muziek wereld. Reinier is al jaren te zien op grote festivals als Awakenings, Tomorrowland en Sziget. Maar zijn vriendin doet zeker niet onder! Zij zal de komende tijd te zien zijn op Free Your Mind, Karren Maar en HIDE X Free Your Mind. Het koppel reist samen heel wat af, en dan moet je elkaar wel goed kunnen begrijpen. Maar omdat de twee in hetzelfde wereldje leven denken wij dat dat geen probleem zal zijn.

Wie is Kiki Solvej?

Veel is er niet bekend over de Duitse Kiki Solvej. Wel weten we dat ze haar debuut maakte op Acid-label waar ze een geweldige liveset draaide. Haar eerste single set die ze uitbracht was Deutsches Rave Mädchen. Ze wordt tegenwoordig dus ook geboekt op Nederlandse festivals. Buiten haar eigen carriere, is Kiki ook druk met het ondersteunen van haar vriend Reinier. Ze vliegt veel mee met de Nederlandse techno-dj, die de hele wereld afreist. Het leven als DJ kan heel zwaar en eenzaam zijn. Daarom denken wij ook dat de twee perfect bij elkaar passen. Een druk leven hebben ze, maar samen kunnen ze ook echt genieten als te tijd er naar vraagt.

© Instagram

Reinier Zonneveld

Reinier Zonneveld is een van de bekendste Nederlandse Dj’s. In zijn genre Techno is hij de bekendste van ons land! In zijn jongere jaren was Reinier druk bezig met piano spelen. Tot hij de genre Techno ontdekte. Hij mocht zijn talent laten horen op Acid-label en iedereen was verkocht. Sinds dat moment is Zonneveld niet meer weg te denken op de grootste festivals van ons land. Hij wordt geboekt op festivals als Free Your Mind, Awakenings en Sziget.

Reinier heeft een druk leven maar hij krijgt daarbij steun van zijn vriendin. Kiki Solvej zit precies in hetzelfde wereldje en kent de druk. Maar als we zo op social meida kijken geniet Reinier volop van het leven en viert hij elke seconde van zijn werkdag als Dj.

© Instagram