Sterren op TV
Rein van Duivenboden Mick de Jager De Spa

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 augustus 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Rein van Duivenboden na Mainstreet als Mick in De Spa

Rein van Duivenboden is Mick de Jager in De Spa. De nu achttienjarige Rein heeft er al een flinke carrière opzitten. Sinds hij in 2012 met zijn vrienden Owen, Nils en Daan (Mainstreet) meedeed aan het Junior Songfestival, is hij met name bij een jongere doelgroep razend populair geworden. Sinds kort richt Rein van Duivenboden zich ook steeds meer op een carrière als acteur.

Rein van Duivenboden is Mick de Jager in De Spa

Rein van Duivenboden is Mick de Jager in De Spa. De in Waalre geboren jongeman speelt daarin de zoon van De Spa-eigenaar Thomas de Jager en blijkt erg veel weg te hebben van de trekjes van zijn vader. Mick kan het niet zo goed hebben als hij zijn zin niet krijgt en om dat wel voor elkaar te krijgen, schroomt hij niet zijn charme en zelfverzekerdheid in te zetten.

Mick geniet in De Spa van een tussenjaar en heeft van lol maken een belangrijk levensdoel gemaakt. Naast dat Rein Mick is in De Spa, heeft hij ook al wat andere klusjes gehad. Zo was hij kort als Bart te zien in Nieuwe Tijden, had hij de hoofdrol van Mik in Hart Beat en was hij Timon in de korte film Stoorzender.

Rein van Duivenboden in Mainstreet

Rein van Duivenboden heeft zijn bekendheid te danken aan de band Mainstreet. In 2012 deed hij met zijn vrienden Owen, Daan en Nils als Mainstreet mee aan het Junior Eurovisiesongfestival met het nummer Stop The Time. Alhoewel de jury niet heel lovend was, schopten ze het toch tot de finale.

Mainstreet werd uiteindelijk niet de winnaar. Wel bouwden ze een grote fangroep op en besloten ze nog jarenlang actief te blijven in de muziek en scoorden ze onder meer hits met de nummers Mind is Blown en Despicable Me. Sinds april 2016 in de band uit elkaar.

Rein van Duivenboden is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.