Sterren op TV
Reduan Taha the Voice Kids

Reduan Taha schittert in The Voice Kids

Reduan Taha schittert in The voice Kids. Deze jonge rapper blijkt een groot talent te zijn. Hij timmert hard aan de weg om zijn droom om rapper te worden waar te maken en kroonde zich eerder zelfs al tot winnaar van Go With The Flow. Hij kwam in Team Ali B terecht en deelde nog even het podium met Ilse De Lange en zijn nieuwe coach.

Reduan Taha in The Voice Kids

Reduan Taha doet mee aan The Voice Kids. Reduan is veertien jaar oud en afkomstig uit Roosendaal. Zingen is niet zijn beste kant, maar rappen kan hij daarentegen als één van de beste. “De reden dat ik meedoe aan The Voice Kids is eigenlijk meer ervaring opdoen in de muziekwereld.” Reduan heeft het niet altijd makkelijk gehad. Toen hij zes jaar oud was scheidden zijn ouders plots en keerde zijn vader terug naar Egypte. “Toen zaten mijn broer, mijn moeder en ik alleen nog met schulden.” Inmiddels gaat het weer goed met het gezin en ziet Reduan zijn oudere broer als een soort vaderfiguur.

Tijdens The Voice Kids had Reduan zijn eigen uitvoering gemaakt van Habiba van Boef waarin hij onder meer lines had verwerkt over de coaches. Alle vier de stoelen kreeg hij dan ook omgedraaid. Reduan koos niet geheel verrassend voor Ali B als zijn coach.


Reduan Taha is te volgen via Instagram.