Sterren op TV
Rebecca Landin vriendin Sam Larsson

Rebecca Landin is de vriendin van Sam Larsson

Rebecca Landin is de vriendin van Sam Larsson. Larsson heeft in de zomer van 2017 getekend bij de Eredivisie-topclub Feyenoord en daar zijn hijzelf en zijn vriendin Rebecca maar al te blij mee. Tegenwoordig is hij actief in China, waar hij speelt voor Dalian Professional.

Sam Larsson en vriendin Rebecca Landin houden van de zon

Het is onbekend wanneer de twee tortelduifjes een relatie kregen, maar vanaf het jaar 2015 zien we de technisch begaafde vleugelspits terugkomen op het Instagram-profiel van de Zweedse. Het lijkt er sterk op dat we in de persoon van Rebecca Landin een echte stereotype voetbalvrouw treffen.

Ze deelt immers vooral foto’s waarop te zien is hoe ze geniet van de zon, shoppen en drankjes op het terras. Opvallend is dat zij volgens haar Facebook-account nog altijd woonachtig is in haar geboorteplaats Göteborg in Zweden. Dat zou betekenen dat Larsson en zijn vriendin niet samenwonen, maar misschien komt daar verandering in nu de Zweed een contract heeft getekend bij Feyenoord.

Larsson wil een kroket als zijn teammaten ei eten

Sam Larsson is onmiskenbaar een goede voetballer, maar er kleeft wel een ‘randje’ aan de vleugelspits. Analist Hans Kraay claimde eens dat Larsson helemaal niet goed in de groep lag bij sc Heerenveen. Bij FOX Sports kwam hij met een opmerkelijk verhaal. “Ik zeg het eerlijk, ik flap het er maar uit. Ik heb spelers gesproken, die blij zouden zijn als hij weggaat. Ze vinden het absoluut geen leuke jongen. Als iedereen wit brood met ei eet, dan wil hij bruin brood met een kroket. Als iedereen bruin brood met een kroket eet, dan wil hij wit brood met ei. Ze liggen te zeiken op Larsson, maar hij kan heel goed voetballen.”

In de aanloop naar het Eredivisie-seizoen 2017-2018 stond Larsson in de belangstelling van de gehele Eredivisie-top drie. Directeur Marc Overmars van Ajax liet echter weten ‘hem niet goed genoeg te vinden’. De Zweed repliceerde bij zijn presentatie in De Kuip: “Martin van Geel (technisch directeur van Feyenoord, red.) vindt mij wel goed genoeg. En daar ben ik heel blij mee.” Bovendien vertelde Larsson dat hij de Rotterdammers toch wat hoger aansloeg dan de Amsterdamse aartsrivaal. En vermoedelijk zien we Rebecca Landin binnenkort ook in de havenstad van Nederland, in een Feyenoord-shirt.

Rebecca Landin de vriendin van Sam Larsson kun je volgen via Instagram en Facebook.

© Instagram