Sterren op TV
Raymond en Jan Kruithof Hunted

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 8 oktober 2022

Raymond en Jan Kruithof zijn duo in Hunted

Raymond en Jan Kruithof zijn één van de drie duo’s die meedoen aan Hunted. Vader en zoon kozen ervoor om zichzelf in te schrijven voor Hunted waarin ze moeten proberen om drie weken lang uit de handen van opsporingsexperts te blijven. In het dagelijks leven blijken vader en zoon totaal verschillende dingen te doen. Zal dat ze misschien helpen in de strijd tegen de opsporingsexperts?

Raymond Kruithof Hunted

De 25-jarige Raymond Kruithof doet samen met zijn vader mee aan Hunted. In tegenstelling tot andere duo’s waarin de deelnemers elkaar al jaren kennen, is dat in het geval van Raymond en zijn vader Jan wel anders. Ze blijken namelijk jarenlang geen contact te hebben gehad. Hunted moet er dan ook voor gaan zorgen dat het duo elkaar beter leert kennen.

“Juist de stressmomenten in hun avontuur kunnen zorgen voor een verdieping van hun relatie. Ze houden allebei van survivallen en zijn echte buitenmensen”, valt te lezen op de website van Hunted. Wat we verder weten van Raymond, is dat hij werkzaam is als heibaas. Hij woont daarnaast in Dronten en heeft een relatie met Nadih Neleman.

Jan Kruithof Hunted

Jan Kruithof is op zijn beurt 46 jaar oud en is tegenwoordig woonachtig in Raamsdonk. In het verleden was hij werkzaam als politieagent. Kruithof is nu vooral huisvader en houdt zich bezig met zijn bedrijf PakJeRugzak. Kruithof blijkt de grondlegger van dat bedrijf te zijn.

“Het doel van Pak Je Rugzak is om mensen, zowel kinderen als volwassenen, de natuur in te helpen en laten zien hoe mooi onze natuur is. Hen het plezier van de natuur te laten ervaren”, valt te lezen op de officiële website. In Hunted moet Jan er samen met zijn zoon Raymond in slagen om drie weken lang niet gepakt te worden door opsporingsexperts. Om dat te bereiken zullen ze onder andere hun kleding veelvuldig gaan wisselen.