Sterren op TV
Nick Ravi Hunted

Ravi en Nick voortvluchtigen uit Hunted

Ravi Jakhari en Nick Hoevenaar zijn voortvluchtigen uit Hunted. Toen de twee hoogte kregen van het programma, besloten ze zich in te schrijven. Het is de grote vraag of deze twee heren erin slagen om 500 uur uit handen te blijven van de Hunters. Ervaring lijken Ravi en Nick allerminst te hebben.

Ravi en Nick in Hunted

Ravi Jakhari en Nick Hoevenaar zijn te zien in Hunted. Ravi is dertig jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam in de ICT. “Ik rij heel Nederland door om storingen op te lossen.” Nick Hoevenaar is 29 jaar oud en is een tijdje werkloos geweest.

In die periode heeft hij zich ontpopt tot een ware huisvader. Hij is namelijk de trotse vader van een dochtertje van anderhalf jaar oud. Sinds kort is Nick echter ook weer aan het werk en wel als servicedeskmedewerker. Het is de vraag of Nick niet te veel heimwee krijgt naar zijn dochtertje. Een terugkeer op bekend terrein kan tenslotte al snel verkeerd aflopen.

Ravi en Nick onervaren

Ravi en Nick lijken compleet onervaren mee te doen aan Hunted. Ravi heeft bijvoorbeeld nog nooit in een tent geslapen en gaat met Hunted een totaal nieuwe ervaring meekrijgen nu hij niet mag douchen en regelmatig buiten zal moeten poepen.

Ravi en Nick voelden de spanning dan ook wel opkomen naarmate de start van het programma dichterbij kwam. Het is de grote vraag of ze erin slagen om uit de handen te blijven van de Hunters.

Ravi is te volgen via Facebook, ook Nick is te volgen via Facebook.