Sterren op TV
Familie Elabeidi Randa Samir De Opvoeders

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 april 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Randa en Samir, Familie Elabeidi in De Opvoeders

De familie Elabeidi doet mee aan De Opvoeders. In het programma gaan we zien hoe ouders hun kinderen opvoeden. De familie Elabeidi, bestaande uit ouders Randa en Samir en drie kinderen: Shaima (14), Dima (11) en Rana (6), behoren tot de deelnemers aan het programma. De andere gezinnen zijn de familie Mosselman, de familie Ravenshorst, de familie Roelvink en de familie Van der Terp.

Familie Elabeidi in De Opvoeders

De familie Elabeidi doet mee aan De Opvoeders. In de serie laten vijf gezinnen zien hoe zij hun kinderen opvoeden. De opvoedmethodes worden in kaart gebracht door gebruik te maken van kleine camera’s. In het geval van de familie Elabeidi blijken we te maken te hebben met een chaotisch gezin.

Samir en Randa weten nog goed dat zij een strenge opvoeding hebben gehad en zij vinden het dan ook belangrijk dat hun kinderen meer vrijheid krijgen. Toch blijkt het een aardige opgave te zijn om naar de juiste balans te zoeken. Daarnaast houdt Randa zich ook nog eens druk bezig met haar eigen onderneming. Hoe de opvoeding in dit gezin uit Waddinxveen eruit ziet, zien we vanaf maandag 9 april bij NPO 1.

De andere gezinnen in De Opvoeders zijn: De familie Ravenhorst, de familie Mosselman, de familie Roelvink en de familie Van der Terp.