Sterren op TV
Ramanda Holland's Next Top Model HNTM

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 september 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Ramanda bekend uit Holland’s Next Top Model

Ramanda is bekend uit Holland’s Next Top Model. Ramanda is een unieke verschijning en juist dat lijkt ook haar kracht te worden in het programma waarin gezocht wordt naar hét model van Nederland. Tot op heden ziet het er allemaal goed uit voor Ramanda in HNTM.

Ramanda uit Holland’s Next Top Model

Ramanda is te zien in Holland’s Next Top Model. Ze is 26 jaar oud, afkomstig uit Almere en volgt een opleiding Teachers College. Ramanda weet maar al te goed dat ze een uniek uiterlijk heeft. “Met mijn uiterlijk kun je best wel alle kanten op. Vaak kunnen mensen mijn nationaliteit en achtergrond niet echt plaatsen, dus ik denk dat je daarin best wel veel kunt spelen.”

“Ik wil heel graag anderen inspireren om eigenlijk vooral zichzelf te zijn en daar eigenlijk alles uit te halen”, zo vertelde Ramanda al. Met haar deelname aan Holland’s Next Top Model hoopt ze dan ook niet alleen het nieuwste topmodel van Nederland te worden, maar ook direct een boodschap af te geven. “Ik ben zelf altijd heel authentiek en dat wil ik graag overbrengen in het modellenleven.”

Ramanda erg gepest

Ramanda doet nu dan wel mee aan een programma voor toekomstig modellen, het is zeker niet zo dat haar leven altijd over rozen ging. Ramanda is vroeger erg gepest vanwege haar sproetjes. Tegenwoordig is ze echter dolgelukkig met haar sproetjes.

“Vroeger was dat raar en hoorde het niet, leek het bijna.” Ramanda lijkt nu al tot één van de favorieten te behoren van de jury. Ze lijkt dan ook ver te kunnen komen in he tprogramma.

Ramanda is te volgen via Instagram en Facebook.