Sterren op TV
Rachel Rosier Checkpoint

Rachel Rosier is stoere presentatrice van Checkpoint

Rachel Rosier is vanaf het begin van dit jaar de presentatrice van Checkpoint en dat doet de 26-jarige schone met verve. Ongetwijfeld zullen we Rachel in de komende tijd in veel meer programma’s tegen gaan komen, zo maakte ze onlangs al haar acteerdebuut in de serie Bij Ron op de Camping.

Rachel Rosier als presentatrice van Checkpoint

In 2015 werd bekend dat Rachel Rosier de presentatrice zou worden van het elfde seizoen van Checkpoint. Daarmee stapte zij in de voetsporen van Klaas van Kruistum. Tot voorheen was hij namelijk het gezicht van het populaire experimentenprogramma. Spijt van haar keuze om aan de slag te gaan als presentatrice van Checkpoint heeft Rosier zeker niet, zo bleek wel uit een interview op het digitale thuis van Zapp.

“Helemaal te gek!”, reageerde Rachel Rosier op de vraag hoe het is om Checkpoint te presenteren. “Het leukste wat er is. Ik kom ‘s avonds terug met leuke verhalen over alle dingen die ik stuk heb gemaakt, haha. Op verjaardagsfeestjes heb ik altijd wat om over te praten. Heel handig!”

Rachel Rosier bij de EO

Rachel, die al van jongs af aan wist dat ze journalist wilde worden, is al sinds 2011 werkzaam bij de EO. Terwijl ze in het verleden al aan de slag ging bij het Huizenze weekblad, ging Rosier nadat ze afgestuurd was in Ede in eerste instantie aan de slag als redactrice. Daarvoor had ze al stage gelopen bij de EO en inmiddels is ze dus uitgegroeid tot volwaardig presentatrice.

Rosier is overigens de dochter van Victor en Crista Rosier. De laatstgenoemde werkte als omroepster bij EO en is 2011 overleden. Haar vader is regisseur bij de EO. Het geloof speelt ook een belangrijke rol in het leven van de in Amersfoort geboren Rachel Rosier.

Rachel Rosier is te volgen via Twitter en Instagram.