Sterren op TV
Rachel Ford vriendin Gary Anderson

Rachel Ford is vriendin van darter Gary Anderson

Rachel Ford is de vriendin van darter Gary Anderson. De dame is tijdens de darttoernooien van Anderson constant in beeld en dat is uiteraard niet zonder reden. Deze knappe vrouw staat haar man tenslotte altijd bij en met name tijdens het PDC WK Darts is ze regelmatig in beeld. Met name op Nieuwjaarsdag 2017 had de regie van Sky Sports, en dat krijgen wij mee in Nederland via RTL 7, geen genoeg.

Rachel Ford van Gary Anderson

Rachel Ford is al jarenlang de vriendin van Gary Anderson. Alhoewel haar partner echt een leven in de spotlights leidt, is er over Rachel niet zo heel veel bekend. Ze houdt zich tenslotte altijd op de achtergrond en voegt zich daarmee in de rol als ideale vriendin van. Wat wel bekend is, is dat Ford altijd graag aanwezig is tijdens de toernooien van haar geliefde.

Wellicht heeft dat stiekem ook wel wat te maken met het feit dat ze zelf ook darter is geweest en haar man tijdens een darttoernooi heeft leren kennen. Ford heeft tot op heden overigens niet alleen liefde gedeeld met Anderson. De darter beleefde al zeer zwarte dagen nadat hij in korte tijd zowel zijn broer als vader kwijtraakte.

Rachel Ford moeder van zoontje Tai

Rachel Ford heeft tot op heden overigens niet alleen liefde gedeeld met Anderson. De darter beleefde al zeer zwarte dagen nadat hij in korte tijd zowel zijn broer als vader kwijtraakte. In 2014 werd de zoon van Rachel en Anderson geboren. Hij luistert naar de naam Tai en blijkt stiekem groot fan te zijn van Andersons grote concurrent Michael van Gerwen.

De kleine Tai heeft overigens ook twee halfbroers, uit een eerder huwelijk met Rosemary. Het gaat om de 22-jarige Ryan en de achttienjarige Joel. Anderson en Rachel wonen overigens in Burnham on Sea in Somerset in Engeland en hebben daar drie honden: Lexie, Skye en Beau.Rachel Ford, de vriendin van darter Gary Anderson, is te volgen via Twitter.