Sterren op TV
Quinten Dockx Temptation Island

Quinten Dockx nieuwe verleider Temptation Island

Quinten Dockx is in Temptation Island 2019  één van de nieuwe verleiders. De 23-jarige Belg kwam gelijk binnen met een ontbijt op bed voor Laura en maakte duidelijk dat hij zijn pijlen vooral op de vriendin van Roger heeft gericht. Gaat het Quinten lukken één van dames te veroveren in Temptation Island?

Belgische Quinten in Temptation Island

Quinten heeft een braaf leven gehad voor Temptation Island. Als tiener verdiende hij zijn geld als kassabediende in een METRO-winkel. Zijn hart lag in de marketing. Hij volgde een opleiding Informatiemanagement, die hij in 2016 succesvol afsloot. Tijdens zijn opleiding richtte Quinten zich met name op de snel veranderende wereld van IT en Management, maar na het afstuderen wilde hij verder kijken. Als zelfstandige ondernemer richt hij zich nu op onder anderen fotografie, videografie en social media.

Quinten Dockx met eigen vlogserie

Op de social media is Quinten sowieso al behoorlijk actief. Voor de camera’s van Temptation Island is Quinten dus zeker niet bang, hij houdt namelijk een vlogserie bij. In zijn vlogs, waarvan hij de meesten opnam tijdens zijn acht maanden durende verblijf in Australië, voert hij de gekste challenges uit. Zo rende hij eens in zijn onderbroek door een park, om vervolgens in een fontein te springen en op een haar na aan de politie te ontsnappen. Verder at hij eens een hele citroen op. Wellicht kan Quinten daar wel indruk mee maken op Laura, Rodanya, Milou of Demi.

Ook een zachte kant bij de verleider

Naast zijn ietwat gekke kant heeft Quinten ook een hele zachte, bescheiden kant. Zoals hij zelf zegt is hij het rustige type, of dat handig is als verleider in Temptation Island valt te bezien. Die zachte kant klinkt ook door zodra Quinten zijn stem ten gehore brengt. Hij houdt namelijk erg van zingen, en is er bovendien bijzonder goed in. Op zijn Facebook-account zijn meerdere video’s te vinden waarin de spierbundel zwoele, zoete liefdesliedjes zingt. Het zijn vooralsnog covers, en dus geen zelfgeschreven liedjes, maar wel kan Quinten ook nog eens pianospelen.

Alle recepten voor het veroveren van één van de harten op Temptation Island lijken dus in huis. En zijn strijdwijze? ‘Eerst rustig praten. Later gaan ze allemaal hun vriendje verlaten.’ Dat belooft wat voor Quinten in Temptation Island.