Sterren op TV
Quinten Claeys verleider Temptation Island

Quinten Claeys Temptation Island verleider

Quinten Claeys is een verleider in Temptation Island. Terwijl deze jongeman zich wil ontpoppen als een luisterend oor voor de dames Lize, Rosanna, Lisa en Jolien, blijkt hij uiteindelijk heel andere bedoelingen te hebben. Hij hoopt erin te slagen om de dames te verleiden tot een slippertje en niet alleen dat. Quinten hoopt namelijk ook gewoon een leuke tijd mee te maken op het eiland in het zonnige Thailand.

Quinten Claeys in Temptation Island

De 23-jarige Quinten is een van de verleiders uit Temptation Island. In de eerste aflevering wordt al meteen duidelijk wat zijn doel is. Hij wil eerst als een luisterend oor voor de dames fungeren en vervolgens zijn slag slaan. Voor de verleider is het overigens niet nieuw om roet in het eten te gooien van relaties.

“Ik heb geen relaties gehad met vrouwen die al een vriend hadden, maar wel seks”, vertelde hij vol trots. Claeys is dan ook met een duidelijk doel afgereisd naar Thailand. “Ik ben hier om een gezellige tijd te hebben”, aldus de Belg. Quinten Claeys is 23 jaar oud en is in het dagelijks leven verkoper.

Wie is Quinten Claeys?

De jongeman is afkomstig uit Gent en woont tegenwoordig in Landegem in Oost-Vlaanderen (België). In het verleden studeerde Quinten Claeys aan het Koninklijk Lyceum te Gent en hij heeft gewerkt als bewakingsagent. De hunk is groot fan van KAA Gent en laat dat via social media regelmatig weten.

Claeys was eerder overigens al te zien in Undressed op TLC. In tegenstelling tot de andere verleiders is Quinten geen gespierde hunk, maar het is twijfelachtig of hem dat gaat stoppen in Temptation Island.

De andere verleiders uit Temptation Island 2017 zijn Karim Leone, Ken Stoffers, Dylan Aerts, Levi Kasanrokyat, Giuseppe Cirignola, Alex Maas en Kevin van Schie.

Dylan Aerts is te volgen via Instagram en Facebook.