Sterren op TV
Quincy Wilson House of Talent

Quincy Wilson DJ uit House of Talent

Quincy Wilson is een DJ in House of Talent. Quincy wil maar één ding in zijn leven: muziek maken. Toen hij hoorde dat House of Talent werd aangekondigd en hij binnenkort mogelijk 24/7 kan werken aan zijn muziekcarrière, besloot hij de kans te grijpen. Nu hoopt Quincy Wilson tot de laatste acht deelnemers van het programma te horen.

Quincy Wilson in House of Talent

Quincy Wilson doet mee aan House of Talent. Hij is weliswaar nog maar 21 jaar oud, hij weet al precies wat hij wil in het leven. Het liefst doet Quincy niets anders dan muziek maken. Dat heeft de afgelopen jaren al aardig zijn vruchten afgeworpen, want Quincy is al een hele meneer in de DJ-wereld. “Ik heb onder andere op Mystery Land gestaan en ik heb gemiddeld vijftien boekingen per maand.”

Met zijn deelname aan House of Talent hoopt Quincy het voor elkaar te krijgen om de komende tijd 24/7 aan zijn muziekcarrière te werken. Hij kan die tijd goed gebruiken om aan de slag te gaan met nieuwe muziek. Het liefst produceert hij EDM En House en luistert hij naar muziek van zijn voorbeelden Armin van Buuren en Calvin Harris.

Quincy Wilson als DJ

Quincy Wilson is al goed bezig in de muziekwereld. Hij heeft al de nodige boekingen te pakken en won in 2015 Dancetour DJ Clash. Toen was Quincy nog maar net drie jaar serieus met muziek bezig. Het idee om als DJ aan de slag te gaan, kwam bij hem toen hij zelf uitging en naar grote namen keek als Afrojack en Hardwell.

Toch heeft Quincy het niet altijd makkelijk gehad. “Toen ik tien jaar was, kreeg ik een tumor in mijn neus/keelholte. Daarvoor ben ik behandeld geweest met chemo en bestraling en door de chemo en bestraling is mijn geheugen en intelligentie verzwakt.” Gelukkig bouwt hij nu aan een carrière als DJ en heeft hij die nare tijd achter zich kunnen laten.

Quincy Wilson is te volgen via Instagram en Facebook.