Sterren op TV
Quentin Ex on the Beach Double dutch

Quentin Jarrett ex Channah in Ex on the Beach Double Dutch

Quentin Jarrett is bekend uit Ex on the Beach Double Dutch als de ex van Channah. De jongeman is in de tweede aflevering van het MTV-programma voor het eerst te zien op het eiland. Buiten Ex on the Beach houdt Quentin zich voornamelijk bezig met sporten. Ook reizen is één van zijn grote hobby’s.

Quentin in Ex on the Beach Double Dutch

Quentin is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. De 26-jarige jongeman is op het eiland gekomen als de ex van Channah. “Ik kom voor Channah, als ik haar zie ben ik wel echt altijd verliefd. Ze is echt super leuk. Ze heeft een super grote mooie kont, echt heerlijk, daar houd ik van. Channah is een toffe meid, maar als ik iets leuks zie: Ik hap man, je weet.”

Channah weet dan ook niet zo goed wat ze moet verwachten van Quentin. “Ik weet niet wat ik hier van moet verwachten. Ik vind hem ook echt nog wel leuk”, vertelde ze al. Quentin lijkt in Ex on the Beach Double Dutch echter al direct aan te pappen met Jamecia.

Quentin personal trainer

Quentin houdt zich buiten Ex on the Beach Double Dutch vooral bezig met sporten. Hij is zelfs personal trainer bij Quality Workout en houdt zich onder meer bezig met afvallen, spieropbouw, krachttraining, uithoudingsvermogen en voedingsadvies.

Quentin houdt daarnaast ook erg veel van reizen en heeft zelfs een eigen YouTube-kanaal waar hij regelmatig vlogs deelt. Ook zijn uitstapjes naar het buitenland worden daarin belicht.

Quentin is te volgen via Instagram en Facebook.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs, Alex Maas