Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 april 2023

Laatst Geüpdatet: 21 april 2023

Qucee zijn jeugd, fitness en verloofde!

Qucee is een van de bekendste YouTubers van Nederland en heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Hij begon zijn YouTube-kanaal in 2008 en begon zijn carrière met het maken van grappige sketches en parodieën. Hij is al jaren samen met zijn jeugdliefde Stephanie Hijnen.

Inhoudsopgave

Qucee zijn jeugd

In de loop der jaren heeft hij zijn kanaal uitgebreid en heeft hij verschillende soorten video’s gemaakt, waaronder vlogs, reactie en gaming-video’s.

Qucee, wiens echte naam Quentin Correia is, groeide op in Rotterdam en begon op jonge leeftijd met het maken van video’s. Hij was altijd al geïnteresseerd in comedy en begon zijn carrière in rap battles voordat hij zich op YouTube richtte.

Qucee’s YouTube-kanaal heeft meer dan 800.000 abonnees en zijn video’s worden regelmatig bekeken door een groot publiek.

Qucee en fitness

Naast zijn YouTube-carrière heeft Qucee ook een passie voor fitness ontwikkeld en is hij begonnen met het delen van zijn fitnessreis op Instagram. Hij deelt regelmatig foto’s en video’s van zijn workouts en zijn voortgang en heeft een grote groep volgers geïnspireerd om ook aan hun fitnessdoelen te werken.

Qucee heeft eigenlijk al zijn hele leven overgewicht, en hij wilde hier iets aan veranderen. Dat deed hij! Momenteel zie je de progressie met de week. Maar, het gaat niet alleen maar over rozen. Qucee gaf namelijk aan in een video dat sinds hij afvallen bezig is, hij meer haat krijgt. Hij vertelt erbij dat zodra ik ga afvallen haten mensen mij, ze zien me liever hamburgers eten.

Stephanie Hijnen verloofde Qucee

Stephanie Hijnen en Quentin Correia zijn al meer dan 15 jaar bij elkaar, en hebben ze al 3 kinderen genaamd: dochters Mikayla Noëlla, en zoon Jeremiah. Het zijn de echte jeugdliefdes voor elkaar en kennen elkaar dus door en door. Toch postte Qucee 5 jaar geleden een video, dat de twee bijna uit elkaar waren. Ze vertelden dat het in 2015 bijna mis ging omdat Qucee in een dip zat. Hij deed bijna niks anders dan gamen en werkende Stephanie kwam thuis in de “rotzooi”. Stephanie gaf aan tijd voor haar zelf nodig te hebben. Maar al snel pakten ze het contact weer op!

Op 31 december 2022 sloten de twee het jaar fantastisch af. Qucee vroeg haar Stephanie ten huwelijk en natuurlijk zei ze JA!