Sterren op TV

Puck Cohen de vrouw van Horace Cohen

Puck Cohen de vrouw van Horace Cohen, een Nederlandse acteur die tot de deelnemers van het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? behoort. De twee zijn in 2017 getrouwd en hebben twee kinderen samen.

Puck Cohen vrouw Horace Cohen

Puck Jansen heeft sinds 3 augustus 2013 een relatie met Horace Cohen. Vier jaar later stapten ze in het huwelijksbootje en nam ze de achternaam van haar geliefde aan: sindsdien is het Puck Cohen, dus. “Vandaag getrouwd met mijn Puck, ik zie haar het liefst en ik volg haar blind. Zo gelukkig”, jubelde Horace na afloop van hun bruiloft op Instagram.

Puck en Horace Cohen hebben twee kinderen samen

In november 2015 kregen Puck en Horace Cohen al hun eerste kindje samen, genaamd Teddy. In juli 2018 volgde de tweede kleine. “Hij is er, Joseph Paul Cohen! Maar achterop zijn shirt van het Nederlands elftal zal Joey staan”, kondigde Horace aan. Uit een eerdere relatie heeft de acteur ook al een dochter, genaamd Emilie.

Overigens is Horace Cohen niet in Nederland geboren, maar in New York, Amerika. Zijn acteercarrière begon in 2015, toen hij een rol vertolkte in Flodder. Later was hij onder meer te zien in Budget TV, Amsterdam Heavy en De Schat van Oranje.

Horace Cohen deelnemer Wie Is De Mol?

In augustus 2020 lekte uit dat Horace Cohen tot de deelnemers van het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? behoort. Zijn vrouw Puck zal hem dus een tijdje moeten missen, maar ongetwijfeld hebben ze dat wel over voor dit enorme avontuur.

Het is voor Horace de ultieme kans op revanche, want in 2011 viel hij al in aflevering 3 af bij zijn Wie Is De Mol?-debuut. In het jubileumseizoen krijgen oud-kandidaten een tweede kans, ongetwijfeld tot blijdschap bij Horace Cohen en zijn vrouw Puck Cohen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Beste beslissing ever! #thanksforsayingyes #3jaar #goedfeestjehoor

Een bericht gedeeld door Horace Cohen (@horacejcohen) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Drie generaties schoonheid!

Een bericht gedeeld door Horace Cohen (@horacejcohen) op