Sterren op TV
Vriendin John Williams

Priscilla de vriendin van John Williams

Priscilla is de vriendin van John Williams, een Nederlandse televisiepresentator en programmamaker. De twee zijn al sinds 2003 een koppel en nog altijd onafscheidelijk van elkaar. John Williams kennen we onder meer als het gezicht van onder meer Een Dubbeltje op zijn Kant, Help, mijn man heeft een Hobby! en Help, mijn man is Klusser!

Priscilla vriendin John Williams

Lang hebben John Williams en zijn vriendin Priscilla een kinderwens gehad, maar die lijkt helaas niet uit te zullen komen. Deels door toedoen van moeder natuur, zo vertelde John al eens in het blad LINDA. “Een kind is welkom, maar we voelen ons niet incompleet zonder. We gaan daar dus geen medisch circuit voor in.”

Eerder uitte John nog wel uitgebreid zijn kinderwens in de Story. “Priscilla en ik zijn nu vijftien jaar samen en de afgelopen jaren hadden we geen van beiden de behoefte om ouders te worden. Maar dat is veranderd. We zijn nu klaar voor het ouderschap. Het lijkt me heerlijk om een zoon of dochter te hebben! En dat geldt ook voor Priscilla; we zijn beiden naar dit moment toegegroeid. Al moet een kind je wel gegund zijn, er zijn genoeg stellen bij wie het niet lukt…”

Kinderwens John Williams lijkt niet uit te komen

Gelukkig heeft het verder totaal geen invloed op de liefde van John Williams voor zijn vriendin Priscilla. In de Libelle verklaarde de BN’er onlangs nog uitgebreid de liefde. “Ons samenzijn is heel vanzelfsprekend. Ik heb haar ontmoet in mijn uitgaanstijd. We leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriend en waren meteen volkomen op ons gemak bij elkaar.”

“Ook heel belangrijk: we hebben dezelfde muzieksmaak. We zijn gek op soul en R&B. Priscilla is, net als ik, ook een groot Beyoncé-fan. Laatst zijn we naar haar concert gegaan. Heerlijk even samen helemaal los. Al mag ik van haar nooit ‘raar’ gaan dansen. Ik vind het geweldig om van die overdreven So you think you can dance-achtige moves te maken, zeker omdat Priscilla zich dan zo heerlijk voor mij kan generen. Dan doe ik het natuurlijk juist, dat snap je.”

John Williams televisiepresentator RTL

John Williams is geboren in Paramaribo (Suriname), maar is allang niet meer van de buis weg te denken. Op RTL4 en RTL5 presenteerde hij reeds programma’s zoals Een Dubbeltje op zijn Kant, Help, mijn man heeft een Hobby! en Help, mijn man is Klusser! Gelukkig heeft zijn eigen vriendin Priscilla al deze programma’s niet nodig, want John Williams zorgt meer dan goed voor haar.