Sterren op TV
Pommeline Tillière Temptation Island verleidster 2017

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Pommeline Tillière verleidster in Temptation Island

Pommeline Tillière is te zien in Temptation Island 2017. In dat programma, dat in Nederland wordt uitgezonden op RTL 5 en in België op VIJF, verblijft de jonge blondine een kleine twee weken in een resort in Thailand om vier mannen met een relatie te verleiden. In het dagelijks leven is Pommeline Tillière een tattoo-artieste. In Temptation Island is ze verliefd geworden op Merijn, met wie ze inmiddels een relatie heeft.

Pommeline Tillière in Temptation Island 2017

Toen Pommeline Tillière de kans kreeg om mee te doen aan Temptation Island hoefde ze niet lang na te denken. De Belgische zag het wel zitten om te stoken in relaties van jonge stellen. Aan zelfvertrouwen ook geen gebrek bij de rondborstige Pommeline. Ze verwachtte voor de start van Temptation Island dat ze absoluut succesvol zal zijn. “”Mijn naam is Pommeline en ik ben van veel meer voorzien.” Hoewel vooral haar decolleté in het oog springt, is dat niet haar enige unique selling point. “Ik ben 400cc aan humor en daarmee kan ik elke man aan de haak slaan.”

In het luxe resort in Thailand lijkt Pommeline Tillière vooral oog voor Merijn te hebben. Het 22-jarige model ontdekte al snel dat hij niet van het opdringerigere gedrag van de andere verleidsters van Temptation Island (Saartje, Bo, Rowena, Danyla, Parastoo, Ashley en Manouh) gediend is. Pommeline besluit daarom al snel voor een andere aanpak te kiezen. Ze gaat het gesprek aan met Merijn, die een relatie met Lisa heeft, en zo probeert ze hem gerust te stellen en het vertrouwen te winnen. Zodra ze daarin geslaagd is, slaat ze uiteraard toe.

Of het overigens toeval is dat de Vlaamse meedoet aan Temptation Island is de vraag. Het programma is in ieder geval niet onbekend voor haar. Pommeline Tillière blijkt namelijk goed bevriend te zijn met Marvin. Marvin was in 2016 nog één van de kandidaten van Temptation Island. Mogelijk is zo het balletje gaan rollen voor Pommeline. De moeder van Pommeline, Chantal Backx, is trots dat haar dochter mee doet aan het programma. Ze is zelfs een beetje jaloers. “Mocht er een ‘Temptation Island’ voor 52-jarigen bestaan, ik had me ook ingeschreven”, vertrouwde ze toe aan HLN.be.

Pommeline Tillière zet tatoeages

Aan Pommeline Tillière valt gelijk op dat ze onder de tatoeages zit. Het is niet alleen haar verslaving, het is ook haar werk. Pommeline werkt namelijk als tattoo-artist voor Tattoo Gino. De tattooshop zit in Wetten, een plaatsje nabij Gent. Met liefde plaats Pommeline Tillière een tattoage op iedere gewenste plek op het lichaam. Is Pommeline niet aan het werk voor Tattoo Gino, of is ze niet aan het stoken in relaties in Temptation Island, dan staat de blondine geregeld model. Op haar Facebook en Instragram-pagina komen geregeld foto’s langs van fotoshoots die ze gedaan heeft. Uiteraard heeft Pommeline op die foto’s weinig kleren aan.

De andere verleidsters uit Temptation Island 2017 zijn Bo, Saartje, Rowena, Danyla, Parastoo, Manouh en Ashley.

Pommeline Tillière is te volgen via Instagram en Facebook.