Sterren op TV
Pim Stougie The Next Boy/Girl Band TNBGB

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 augustus 2016

Laatst Geüpdatet: 27 augustus 2016

Pim Stougie van The Next Boy/Girl Band

Pim Stougie wordt misschien wel één van de winnaars van het programma The Next Boy/Girl Band. De in Amsterdam geboren jongeman doet mee aan TNBGB in de hoop plaats te mogen nemen in een nieuwe boyband. In de afgelopen jaren zagen we deze nu zestienjarige Pim al voorbijkomen bij The Voice Kids. Daar kwam hij de Blind Auditions door met zijn vertolking van het nummer Toen Ik Je Zag. Inmiddels heeft de video al bijna twee miljoen hits op YouTube.

Pim Stougie doet mee aan TNBGB

Pim Stougie doet in 2016 mee aan TNBGB en hoopt een plek te bemachtigen in de liveshows en uiteraard in de boyband. Tijdens de auditieronde van het programma liet Pim, die nog even opschepte over het aantal bedpartners dat hij al heeft gehad, het nummer Another Love van Tom Odell horen. Het leverde deze knappe jongeman een plek op op de hotseat. Saillant detail is dat Nick Schilder de jongeman nog kende van zijn deelname aan The Voice Kids. Sterker nog, Stougie kwam toentertijd in het team van Nick & Simon terecht.

Wat kijkers vooral bij zal blijven van Pim, is de onthulling die hij deed bij Tim Douwsma. “Meisjes mogen zeker mee naar huis en ze mogen blijven slapen”, vertelde de zestienjarige casanova. “Mijn ouders weten helemaal niet dat die meisjes blijven slapen. Ze gaan weg voordat het ontbijt begint.” Dat ontbijt eet de half Surinaamse Pim overigens in Lelystad. Hij woont daar samen met zijn ouders en broers.

Pim Stougie van The Voice Kids

Pim Stougie deed op jonge leeftijd mee aan The Voice Kids. Toentertijd moest Stougie de baard nog in de keel krijgen. De Blind Auditions kwam Pim toentertijd vlekkeloos door. De stoelen van zowel Marco Borsato als Nick & Simon draaiden om voor de zanger die zichzelf begeleidde op de piano. Daarnaast speelt hij ook nog eens gitaar.

In de Battles moest Pim het opnemen tegen Emmy en Merle. Emmy vertolkte volgens Nick & Simon het nummer Love Me Again het best. Tijdens zijn deelname aan The Voice Kids ging Pim ook gewoon nog naar school. Inmiddels heeft hij het HAVO afgerond en gaat hij nu voor een VWO-diploma.

Pim Stougie is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.