Sterren op TV

Pieter Ysbrandy man van Sandra Ysbrandy

Pieter Ysbrandy is de man van Sandra Ysbrandy, Nederlandse televisiekok en bekend van onder meer Kook mee met MAX, Het Familiediner, Life 4 You en Tijd voor MAX. Ze hebben samen drie kinderen.

Pieter Ysbrandy man Sandra Ysbrandy

Pieter Ysbrandy studeerde aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij een master’s degree in Business Economics behaalde. Zijn loopbaan begon in 1991 als business controller bij de ING Bank. Vijf jaar later maakte Pieter de overstap naar de adviesbranche, waar hij uiteindelijk voor zichzelf begon.

In 2015 volgde een move naar IGH Consulting & Interim, maar vier jaar later besloot hij aan de slag te gaan bij zijn huidige werkgever, Leaders Trust.

Als Pieter, de trotse man van Sandra Ysbrandy, niet aan het werk is, gaat hij – in de winter althans- graag schaatsen. En als er géén pak ijs op het water ligt, ruilt hij zijn schaatsen graag in voor zijn zeilboot, waarmee hij vooral op de Loosdrechtse Plassen vaak te vinden is.

Sandra in Kook mee met MAX en Tijd voor MAX

Sandra Ysbrandy is in 1969 geboren in Zevenaar. Ze was net als man Pieter goed op weg in de zakenwereld: ze werkte zich in veertien jaar tijd behoorlijk omhoog bij de Rabobank. Het bleef echter aan haar knagen dat de goedlachse blondine in haar hart veel liever iets doet met haar kooktalent.

Sandra Sybrandy is televisiekok en heeft eigen kookboek

Op hevig aandringen van man Pieter Sybrandy, die vond dat ze haar gevoel moest volgen, besloot ze uiteindelijk het roer om te gooien, en kok te worden. Een keuze die niet slecht uitpakte, want tegenwoordig is ze landelijk bekend als televisiekok en heeft ze haar eigen kookboek.

We hebben hier dus te maken met een liefdevol, ambitieus en zeer getalenteerd koppel.

© Instagram