Sterren op TV
Bert, Sien, Martin, Cor en Wenye in Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Pieter en Spaanse Pepita in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Pieter en de Spaanse Pepita zijn te zien in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? In dit programma keert Viktor Brand terug naar huizen waar hij eerder is geweest met Mr. Frank Visser. Hij bekijkt of de mensen die eerder bezocht zijn zich ook aan de eisen hebben gehouden.

Pieter in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Een aantal jaar terug gingen Viktor Brand en Mr. Frank Visser op bezoek bij Pieter. Pieter heeft enorm veel katten en daar werden zijn buren gillend gek van. Zij hadden erg veel last van stankoverlast. Pieter was op zijn beurt van mening dat dat helemaal niet kon. Hij maakte de kattenbakken meerdere keren per dag schoon.

Mr. Frank Visser besloot ook dat Pieter zijn dertien katten en twee honden gewoon mocht houden, maar wilde wel voorkomen dat er nog meer katten bijkwamen. Hij wilde dan ook dat de katten gecastreerd werden. Viktor Brand keert nu teug om te bekijken of de katten daadwerkelijk gecastreerd zijn.

Spaanse Pepita en haar bovenbuurman

De Spaanse Pepita krijgt ook een nieuw bezoekje van Viktor Brand. Zij was een aantal jaar terug te zien in Mr. Frank Visser en had verschrikkelijk veel last van haar bovenbuurman. De geluiden die hij maakte, zorgde ervoor dat Pepita gek werd. De bovenbuurman kreeg dan ook de eis opgelegd dat hij een nieuwe ondervloer moest plaatsen. Viktor Brand zal nu bekijken of de bovenbuurman dat ook daadwerkelijk gedaan heeft.

De afgelopen weken in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?:
Ruud, Jolanda en Bertus