Sterren op TV

Pieter Kleve man van Berdien Stenberg

Pieter Kleve is de man van Berdien Stenberg, een Nederlandse fluitiste en deelneemster aan Expeditie Robinson 2019. Ze zijn in in 2003 getrouwd en hebben samen een zoon.

Pieter Kleve man Berdien Stenberg

Pieter Kleve is de tweede man van Berdien Stenberg. Eerder was de Almelose blondine namelijk getrouwd met de Haagse acteur Marcel Bertsch, die destijds ook haar manager was. Het huwelijk liep echter spaak en in 2003 gaf Berdien nog een keer het ja-woord: nu aan man Pieter Kleve.

Pieter doceert informaticarecht aan de juridische en bedrijfskundige faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Verder schreef hij twee boeken: ‘Juridische iconen in het informatietijdperk’ (2004) en ‘Rechtsvragen over informatietechnologie: ontwikkeling, stand van zaken en betekenis van het informaticarecht’ (1996).

Berdien Stenberg fluitiste

Berdien Stenberg volgde de klassieke fluitopleiding van het conservatorium in Den Haag. Met Rondo Russo scoorde ze haar eerste nummer één-hit en later bracht ze ook nog onder anderen  ‘Ode aan Amadeus’ en ‘The Brandenburgs’, samen met collega Jaap van Zweden, uit.

Verder is Berdien namens de CDA jarenlang actief geweest in de politiek en schreef ze in 2014 een boek genaamd ‘Hallo allemaal, mijn moeder die is kaal’ over de periode dat ze kanker had, in 2013.

Berdien Stenberg deelneemster Expeditie Robinson 2019

In 2019 zal Berdien Stenberg steeds vaker op de televisie te zien gaan zijn. Ze behoort namelijk tot de lijst met deelnemers aan het twintigste seizoen van de avontuurlijke reality-serie Expeditie Robinson.

Naast alle zware opdrachten die Berdien daar moet gaan uitvoeren, zal ze het dus ook een tijdje moeten gaan stellen zonder man Pieter Kleve.

Dit bericht bekijken op Instagram

Mogen wij even voorstellen: de expeditieleden van seizoen 2019!???? www.expeditierobinson.nl #expeditierobinson #rtl4

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op