Sterren op TV
Pia Boer Herman Boer Zoekt Vrouw

Pia schrijft voor boer Herman uit Boer Zoekt Vrouw

Pia doet voor boer Herman mee aan Boer Zoekt Vrouw. De brievenschrijfster raakte onder de indruk van de boer tijdens de voorstelvideo van de vijf boeren. “Wat een leuke en vriendelijke boer op een mooi plekje in Frankrijk”, was de eerste gedachte van Pia toen ze de boer te zien kreeg. Herman koos haar brief uit als één van de brieven die kon rekenen op een uitnodiging voor de speeddate.

Inhoudsopgave

Pia op speeddate en date met boer Herman BZV

Pia was één van de tien dames die we op de speeddate met boer Herman terugzagen in de derde aflevering van Boer Zoekt Vrouw. In een gezellige caravan ging Herman het gesprek aan met alle dames. Alhoewel we niet veel te zien kregen van het gesprek tussen de boer en Pia, bleek het gesprek tussen de twee prima te zijn verlopen. “Erg gezellig en comfortabel, geen ongemakkelijke stiltes”, vertelde de brievenschrijfster.

Tijdens de date waar Pia ook voor was uitgenodigd, vertelde Herman meer over zijn muzieksmaak. Hij houdt van muziek die hij gespeeld heeft met zijn korpsen en filmmuziek. Pia is recent naar Hans Zimmer geweest, iets wat Herman ook wel bevalt. “Nou denk ik: We hebben wel een hele goede match. Hij is wel een jongen met wie ik veel kanten deel. En dan denk ik: Ja, hij komt wel heel erg in de buurt van mijn ideale droomman.”

Pia weet wat ze zoekt

Pia weet overigens precies wat ze zoekt, zo vertelde ze al op de officiële website van BZV. “Ik zoek een lieve en zorgzame partner. Iemand die naar mij kan luisteren, maar ook stevig in zijn schoenen staat om een weerwoord te geven, en iemand op wie ik altijd terug kan vallen. Ik zoek iemand met wie ik gezellig aan het einde van de dag op de bank kan zitten en een serie of film kan kijken. Iemand die zijn werk met passie uitvoert en hier plezier in heeft”, aldus Pia.

Pia voor Herman naar Frankrijk

Pia ging samen met Fleur en Anne met Herman mee naar Frankrijk. Daar laat Pia zich nog niet echt gelden. Ze blijft vooral op de vlakte en komt maar moeilijk tussen de andere twee dames door. Naar eigen zeggen mist ze dan ook wel een beetje de diepgang in gesprekken. Ook één op één in de auto met Herman krijgt ze het niet voor elkaar die diepgang in de gesprekken te krijgen. De boer koos er zelfs voor om Pia als eerst naar huis te sturen.