Sterren op TV

Philip van Ierschot vriend van Miljuschka Witzenhausen

Philip van Ierschot is de vriend van Miljuschka Witzenhausen, televisiekok, vast gezicht in RTL Boulevard en deelneemster aan Wie is de Mol? 2020. Eerder had ze al een relatie met Tycho Veldhoen, van wie de nicht van crimineel Willem Holleeder twee kinderen kreeg.

Philip van Ierschot vriend Miljuschka Witzenhausen

Philip van Ierschot is videoproducer. In dat kader werkt hij ook met zijn vriendin Miljuschka Witzenhausen. In november 2018 werd bekend dat de twee samen gaan wonen in een grote boerderij.

“Niet al te ver weg. De stad moet wel in de buurt zijn, anders krijg ik hyperventilatie van de rust en stilte om me heen. Ik moet af en toe even – en niet in het weekend, want dan is het net Venetië – het grootstedelijke leven voelen. Om dan weer snel terug naar mijn stulpje in het groen te gaan”, vertelde ze destijds aan Flair.

Philip van Ierschot is net als Miljuschka dol op eten, al spendeert hij juist de meeste tijd aan het fotograferen ervan. Dat doet hij met zijn eigen bedrijf Foodwire.

Tycho Veldhoen ex-vriend Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen heeft jarenlang een relatie gehad met Tycho Veldhoen. Samen hadden ze zelfs al twee kindjes, maar toch doofde het vuur tussen hen uiteindelijk. Het viel haar logischerwijs zwaar, vertelde de brunette eens aan Is Scheiden Lijden?

“Wat ik heel moeilijk vond, waren de lege bedjes van mijn kinderen als ze bij hun vader waren. Ik heb ze de eerste vier jaar altijd bij me gehad en toen moest ik ze opeens delen. Dat vond ik echt heel erg.” Gelukkig heeft ze nu dus vriend Philip van Ierschot als extra steun.

Miljuschka Witzenhausen in Wie is de Mol? 2020

In hun vrije tijd gaan Philip van Ierschot en Miljuschka Witzenhausen graag op reis, met name naar Azië. En wil het toeval nu net dat Miljuschka naar het Aziatische China af mocht reizen voor opnames van Wie is de Mol? 2020, waarin ze deelneemster is.

Wij zijn razend benieuwd of de voormalig sterspeelster uit 24Kitchen en Topchef Academy tevens een mol is!