Sterren op TV
Petra Jaap Boer Zoekt Vrouw BZV

Petra voor Jaap in Boer Zoekt Vrouw

Laatst geupdate 29th december, 2022 op 12:23 pm

Petra doet voor Jaap mee aan Boer Zoekt Vrouw. De boer is al langere tijd vrijgezel en is nu wel weer aan een nieuwe liefde toe. Petra is één van de dames die graag wil kijken of het wat kan worden met Jaap en gelukkig voor haar is ze al uitgenodigd voor de logeerweek. Het lijkt dan ook de goede kant op te gaan voor Petra in Boer Zoekt Vrouw.

Petra voor Jaap in Boer Zoekt Vrouw

Petra heeft zich voor Boer Zoekt Vrouw ingeschreven voor Jaap. Al vanaf het eerste moment was ze eigenlijk overtuigd. “Ik hoorde zijn stem en die klonk heerlijk. Daarna zag ik Jaap achter de bloemen vandaan komen en was zeer onder de indruk van zijn verschijning. Kortom: een aantrekkingskracht”, zo vertelde Petra al. Lang heeft ze dan ook niet hoeven nadenken of ze wel of niet zou schrijven. Sterker nog, ze kon er ook helemaal niet lang over nadenken.

“Ik zag de aflevering pas na een week, i.v.m. vakantie. Veel tijd om te overwegen was er dus niet. Twee dagen voor de einddatum is de brief verzonden”, gaf ze toe. Waarom nou juist haar brief opviel tussen alle brieven die Jaap ontving, weet ze eigenlijk niet zo goed. Toch blijkt Jaap haar aardig leuk te vinden, want ze behoort inmiddels al tot de drie dames die naar de logeerweek mogen.

Petra zoekt leuke partner

Petra is in Boer Zoekt Vrouw echt op zoek naar een leuke partner en hoopt dat te vinden in Jaap. Haar toekomstdroom heeft tenslotte ook te maken met een leuke partner. “Een mooi leven delen met de juiste partner, waarin een goede gezondheid en genieten van elkaar en het leven met onze dierbaren centraal staan.”

Dat Jaap werkzaam is als boer in de bouvardia, vindt Petra wel leuk. Zij is zelf tenslotte ook opgevoed met het boerenleven. “Heel veel. Ik heb het van huis uit meegekregen, ik ben op een boerderij geboren. Naast dat het hard werken is, geeft het een stuk vrijheid, in een mooie natuurlijke omgeving”, aldus Petra op de officiële website van BZV. Het is afwachten of zij ook het hart van Jaap verovert.