Sterren op TV
Peter Paul Married at First Sight

Peter en Paul uit Married at First Sight

Peter en Paul zijn het homokoppel uit Married at First Sight. Net als bij de vorige twee seizoenen is opnieuw een poging gedaan om twee mannen aan elkaar te matchen. De hoop is dat Paul en Peter voor een beter resultaat zorgen dan de laatste twee seizoenen. Met een score van liefst 80,6 procent zijn de verwachtingen voor dit koppel groot.

Peter en Paul uit Married at First Sight

Peter en Paul doen mee aan Married at First Sight. De twee werken beide in de zorg en hebben allebei een totaal eigen leven achter de rug. Peter is 55 jaar oud, afkomstig uit Utrecht en werkzaam als verpleegkundige. Zijn vriend Paul is ook 55 jaar oud en ook werkzaam in de zorg. Peter is tevreden met zijn leven, maar heeft het idee dat een vaste partner de kers op de taart zou zijn.

“De afgelopen tijd is een hectische tijd geweest. Goede vriend van mij is in 2015 overleden, mijn moeder is in 2016 overleden, ik ben na 25 jaar in 2017 verhuisd naar dit huis. Ik merk dat ik eraan toe ben om een vast maatje naast me te hebben. Ik merk dat als iemand om me heen is, dat geeft me ook rust. Dus dat lijkt me ook zalig om met die persoon te vinden”, vertelde Peter al.

Paul in Married at First Sight

Paul en Peter uit Married at First Sight hebben flink wat overeenkomsten, maar toch zijn er ook aardig wat verschillen. Zo is Paul in het verleden twee keer getrouwd geweest met vrouwen. Hij heeft vier kinderen en twee kleinkinderen. Paul is dan ook een echt familiemens.

Nu zoekt Paul naar een leuke man. “Dat ik nu de keus maak voor een man, dat komt door de ervaring dat ik twee huwelijken achter de rug heb. Ik ben 55, ik weet dat dit gewoon in mij zit. Het is al jaren dat ik homoseksuele gevoelens heb en dat ik dat nu ook volop de ruimte wil geven”, aldus Paul. Gezien de twee dezelfde behoeftes hebben en allebei op zoek zijn naar een maatje, lijken de twee een goede match te kunnen zijn.

De andere koppels in Married at First Sight zijn Joost en Milly | Pascal en Mirjam | Ronald en Monique | Nick en Maxime