Sterren op TV
Peter Hilde DNA Onbekend

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 april 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Peter en Hilde in DNA Onbekend

Peter en Hilde doen mee aan DNA Onbekend. De twee willen erachter komen wie hun echte vader is. Ze hebben namelijk het idee dat hun moeders nooit eerlijk tegen hun is geweest. In DNA Onbekend helpt Caroline Tensen de twee een handje mee om erachter te komen wie nou hun echter vader is.

Peter en Hilde in DNA Onbekend

Peter en Hilde zoeken in DNA Onbekend naar hun echte vaders. Beide hebben ze het idee dat hun moeders nooit eerlijk zijn geweest. Peter is de jongste in een gezin met meerdere broers en een zus. Hij is er al achter gekomen dat hij een andere vader heeft dan de andere kinderen in het gezin, alleen heeft zijn moeder tot op de dag van vandaag niet willen vertrekken wie dat is. Tijdens een ruzie laat zij eens vallen dat ‘ome Frans’ mogelijk zijn vader is. Dat is de man van haar tante. In DNA Onbekend gaat Caroline Tensen met Peter op zoek naar zijn biologische vader. Is het daadwerkelijk ‘ome Frans’ of blijkt het toch iemand anders te zijn?

Ook Hilde heeft geen idee wie haar biologische vader is. Altijd heeft ze al het idee gehad dat ze anders is dan haar zusje, maar lange tijd vindt ze niet het bewijs waar dat nu vandaan komt. Tot het moment dat ze wil trouwen en er bij haar geboortecertificaat achter komt dat een andere man dan haar vader daarop staat. In DNA Onbekend gaat ze op onderzoek uit.

De afgelopen weken in DNA Onbekend:
Suze en Esther
Rita en Pascal