Sterren op TV
Peter Eddy Visser De Slechste Chauffeur van Nederland

Peter en Eddy Visser in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Peter en Eddy Visser zijn te zien in De Slechtste Chauffeur van Nederland. Toen Eddy zag dat er mensen ingeschreven konden worden voor een nieuw seizoen van het programma, twijfelde hij geen moment. Het wordt tijd dat Peter eindelijk professionele hulp krijgt zodat hij zich weer normaal gaat gedragen in het verkeer. Anders vreest Eddy voor een fataal ongeluk.

Peter en Eddy in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Peter en Eddy Visser behoren tot de deelnemers van De Slechtste Chauffeur van Nederland. Deze twee zijn in tegenstelling tot een aantal andere deelnemers geen Bekende Nederlanders. Toen Eddy echter hoogte kreeg van een nieuw seizoen van het programma waarin slechte chauffeurs van de weg worden gehaald, kon hij niet anders dan zijn broer Peter opgeven.

“Ik heb mijn broer opgegeven voor De Slechtste Chauffeur van Nederland, omdat ik gewoon vind dat het echt een aso is in het verkeer”, zo vertelde Eddy. Beide broers zijn helemaal gek van racen en auto’s, maar waar Eddy snapt waar hij moet stoppen, heeft Peter daar nog geen weet van. Dat zorgt ervoor dat hij een gevaar op de weg is.

Peter en Eddy Visser

Eddy is absoluut niet te spreken over de manier waarop zijn broer rijdt. De rijstijl van Peter is vooral te omschrijven als haastig. “Mijn broer rijdt echt als een idioot in het verkeer. Mijn ouders slaan gewoon doodsangsten uit als hij een auto meeneemt. Telkens schades en dat soort dingen. Ze durven niet eens bij hem in de auto te zitten, omdat hij gewoon echt als een malloot rijdt.”

Zelf zit Eddy ook liever niet naast zijn broer in de auto. “Ik ben altijd bezig met: Gaat hij wel op tijd remmen of ziet hij dit wel, ziet hij dat wel. Ik vind het gewoon eng bij hem in de auto.” Eddy vreest dat het ooit eens verschrikkelijk misgaat voor Peter en geeft hem nu dan ook op voor De Slechtste Chauffeur van Nederland.